Akson Robotics

Akson Robotics arbejder med AI, Machine Learning og robotteknologi og tilbyder produkter, løsninger og rådgivning til virksomheder indenfor disse områder. Deres ekspertise ligger i at integrere Deep Learning og AI i den virkelige verden ved hjælp af robotter, droner og andre IT-systemer.

CropUp er et værktøj der, gennem AI og dronebilleder, muliggør præcisionssprøjtning. Landmænd, dronepiloter eller landbrugskonsulenter kan uploade drone-billeder hvorefter vores AI på plante-niveau og i mange tilfælde med artsgenkendelse, detekterer og kortlægger ukrudt, jord og afgrøde. Derefter kan brugeren filtrere i detekteringerne og sprøjtekortene inden de eksporteres til hans traktor-terminal. 

Akson Robotics er specialiseret i at skræddersy og træne modeller inden for kunstig intelligens for at opnå ønskede resultater. Virksomheden har ekspertisen til at integrere disse modeller i større systemer, hvor maskiner og robotter samarbejder effektivt. Virksomheden tilbyder også konsulentbistand til implementering af AI-løsninger, der passer til specifikke projekter. De kan assistere med at opnå de bedste resultater på kortest mulig tid eller tage sig af hele opgaven på vegne af deres kunder.

Med deres ekspertise og teknologiske avancer er de en værdifuld ressource for virksomheder, der ønsker at implementere AI-baserede systemer og opnå maksimal effektivitet og miljømæssig bæredygtighed.

Founderteam:

CEO, Albert Sonne Olesen:

Tlf.: kommer

Mail: aso@akson-robotics.dk

COO, Benedek Benjamin Gergaly:

Tlf.: kommer

Mail: bg@akson-robotics.dk

CTO, Emil Albin Ryberg:

Tlf.: kommer

Mail: ear@akson-robotics.dk

Hjemmeside: https://www.akson-robotics.dk/