Capra Robotics

Capra Robotics tilbyder én robot til flere applikationer. En alsidig og unik mobil robotplatform, der er designet til at give pålidelig mobilitet til både indendørs og udendørs opgaver, og kan tilpasses til specifikke anvendelser, fortrinsvist indenfor inspektion, logistik, og vedligehold. Deres løsninger tilbyder uovertruffen mobilitet og driftstid, hvilket giver kunderne mulighed for at reducere lønomkostninger, øge produktiviteten, og forbedre den samlede effektivitet i nye domæner.

”I alt for lang tid har virksomheder været afhængige af manuel arbejdskraft til at udføre farlige, gentagne, og tidskrævende opgaver.” lyder det fra Lars Hee Hansen, Chief Commercial Officer for Capra Robotics. ”Den store afhængighed af arbejdskraft udsætter virksomhederne for risiko på grund af historisk lav ledighed og øgede lønomkostninger. For at forblive konkurrencedygtige og skalere deres forretning har virksomheder brug for nye automatiserede og digitaliserede løsninger til en bred vifte af opgaver - og inden for nye domæner. Det er her, Capra Robotics kommer ind i billedet. Vi er på en mission for at bekæmpe manglen på arbejdskraft og eliminere farlige, gentagne, og tidskrævende opgaver ved hjælp af state-of-the-art mobile robotter.”

Virksomhedens robotter er blevet implementeret af brancheførende virksomheder og organisationer på tværs af Europe og i USA, og virksomheden selv er blevet anerkendt af Odense Robotics som årets robotvirksomhed i 2022 og af T-Systems med en Bestform Award i 2023 i deres IoT-kategori.

Hvis du er klar til at tage din virksomhed til det næste niveau med den bedste mobilitet på markedet, så kontakt Capra Robotics i dag. De vil hjælpe dig med at tage det første skridt mod en mere effektiv og automatiseret fremtid.

Founderteam:

CEO & founder, Niels Jul Jacobsen:

Mail: njj@capra.ooo

CIO & founder, Mads Bendt:

Mail: mkb@capra.ooo

CCO, Lars Hee Hansen: 

Mail: lhh@capra.ooo

Hjemmeside: https://capra.ooo/