Medlemsfordele

Herunder kan du læse om de mange aktiviteter og fordele, din virksomhed får adgang til med et medlemskab af DigitalLead.

I alle vores aktiviteter er omdrejningspunktet udvikling og anvendelse af de nyeste digitale teknologier med det formål at understøtte digital innovation og vækst i dansk erhvervsliv.

Et medlemskab af DigitalLead giver alle ansatte i virksomheden gratis adgang til matchmaking, faglige netværksgrupper, innovationsworkshops og meget mere. 

Viden, netværk, innovation - og vækst

Et medlemskab af DigitalLead styrker virksomheden via ny viden, større netværk og styrket innovationskraft - og baner dermed vejen for øget vækst og konkurrencedygtighed.

Medlemskabet giver adgang til en række tilbud, der dækker alle virksomhedens afdelinger - fra programmører og udviklere over HR, kommunikation og salg og til ledelse og bestyrelse.

Et medlemskab dækker alle virksomhedens medarbejdere.

BLIV MEDLEM          Se vedtægter 

medlemsfordele_digitallead-paere_smal

Jane Rygaard

Jane Rygaard

Head of Corporate Partnerships, Nokia
Samarbejde og innovation på tværs af forskningsinstitutioner og virksomheder er nødvendigt for at kunne blive ved med at være på forkant med udviklingen. Klynger med private/ offentlige partnerskaber, som DigitalLead, giver os en værdifuld platform for udvikling af innovative koncepter og udveksling af industrierfaringer.
Hans Henrik Groth

Hans Henrik Groth

CEO, CrossWorkers
Jeg deltager i DigitalLeads netværksgruppe for adm. direktører i København, som netop er startet op. Jeg deltager, fordi jeg mener, at de nationale klynger vil få en endnu større betydning som innovations- og samlingsplatform fremover. Desuden søger jeg efter et sted, hvor der er confidentiality og tryghed - et sted, hvor vi som deltagere kan sparre med ligesindede og udfordre os selv og hinanden. DigitalLead har fat i noget af det rigtige med disse netværk, som er målrettede og drevet professionelt - og jeg ser frem til at flytte både mig selv og min virksomhed via deltagelsen i netværket.