Culmas

Culmas er en freelance-platform, der forenkler processen med at booke personer inden for teaterbranchen. Virksomheden er dedikeret til at eliminere tabt overblik, langsomme administrative processer og manuelt arbejde og i stedet give brugerne mere tid, overskud og flere muligheder.

Med en platform designet af branchens eksperter inden for dans, teater og musik og med input fra førende markedsledere over hele verden, er Culmas skabt til og af fagfolk inden for branchen. Culmas tilbyder et brugervenligt system, der er designet med fokus på brugeroplevelsen og imødekommer alle behov i forbindelse med at drive en skole og afholde arrangementer inden for den kulturelle sektor.

Med hensyn til klassestyring giver Culmas mulighed for planlægning af lærere og personale samt tildeling af kurser og workshops til dit team. Derudover automatiseres e-mail-kommunikationen og knyttes til de relevante tjenester. Du kan også følge dine elevers udvikling og holde styr på deres fremskridt ved hjælp af Culmas' CRM-system. Når det kommer til event management, gør Culmas det nemt at planlægge begivenheder. Du kan planlægge en hel sæson med blot nogle få klik og arrangere dit team til deres shows og arrangementer. Desuden får du mulighed for at inddrage alle interessenter ved dine arrangementer ved at give dem adgang til platformen.

Culmas tilbyder også omfattende administrationsfunktioner, herunder rapportering med et enkelt klik. Du kan forstå dine tal og få en bedre forståelse af din virksomhed. Desuden kan du holde styr på tilgængeligheden af lokaler på flere lokationer, og du får adgang til platformen fra både mobil og tablet, så du kan holde dig informeret uanset hvor du befinder dig.

Founderteam:

CEO, Simon Lindebjerg:

Tlf.: kommer

Mail: simon@culmas.io

CHO, Stefan Pagels Christensen: 

Tlf.: kommer

Mail: kommer

Hjemmeside: https://da.culmas.io/