Factive

Factive er dedikeret til at hjælpe mennesker og virksomheder med at skabe mere forandring i verden. De erstatter traditionel dataindsamling og forskning med dynamiske data, der er mere præcise, forudsigelige og effektive for at skabe mere plads til det vigtigste for forandring: handling. Factive har en række værktøjer der kan hjælpe jer i dette:

  • Scout er et integreret tværplatform-rangeringssystem.
  • Sonar er et digitalt tværplatformsanalyseværktøj, der afslører forbrugeradfærd og motiver.
  • Pulse er et supplement til traditionelle værktøjer til overvågning af sociale medier.
  • Resonance er et prototypebaseret værktøj, der hjælper virksomheder med at opdage den stærkeste mulige proposition, de kan fremlægge for at skabe den forbruger- eller kunderespons, de søger.

Factives værktøjer har alle til formål at kvalificere de korteste veje til vækst. De hjælper dig med at opdage de største mængder af eksisterende forbrugeradfærd, som dit brand eller produkt kan blive en relevant del af, samt de mest relevante nye forslag med højeste kommercielle potentiale. I stedet for at kvalificere indsigter for at spekulere og hypotetisere om fremtidig handling, muliggør de hurtig prototyping af scenarier og validering fra store dynamiske datamængder.

Founderteam:

CEO, Thomas Thorstholm:

Tlf.: +45 20 15 68 08

Mail: thomas@teamfactive.com

Managing partner, Thomas Havranek:

Tlf.: +43 664 114 2004

Mail: thomas.havranek@teamfactive.com

Hjemmeside: https://www.teamfactive.com/