HeepLink

HeepLink tilbyder en effektiv SaaS-løsning til arbejdsgivere, der producerer kortvarige projekter som teater, filmproduktioner, koncerter, events, reklamer og mere. Platformen hjælper arbejdsgivere med at finde det perfekte hold af freelancere til deres projekt inden for den angivne periode. HeepLink sikrer, at arbejdsgiverne kun bliver eksponeret for ledige freelancere, da freelancerne har en opdateret kalender, hvor de markerer de dage, de ikke er tilgængelige for arbejde. Dette eliminerer spildt tid og øger effektiviteten.

HeepLink gør også freelancing nemmere gennem vores platform, da freelancere får en profil, hvor potentielle arbejdsgivere kan se deres portefølje og kompetencer. Med funktionen "forbindelser" kan arbejdsgivere se, hvilke freelancere der tidligere har arbejdet sammen, og hvor mange gange, hvilket giver en øget gennemsigtighed og hjælper med at danne det bedste team.

HeepLink ønsker dog ikke at blive tolket som et bureau. HeepLink er et værktøj, og kunderne vil også inkluderer bureauer og vikarbureauer, som kan bruge platformen til at styre deres egne freelancere nemt og effektivt.

Freelancere bliver en del af en større platform, der giver større eksponering for jobmuligheder, da HeepLink udvider deres netværk og hjælper dem med at få job, når de faktisk har tid. Dette betyder, at freelancere ikke længere behøver afvise jobtilbud på grund af tidskonflikter.

Kort sagt leverer HeepLink en hurtig og nem booking-løsning til freelancere samt en overskuelig projektstyring af de freelancere, der er tilknyttet projektet. Vi forenkler arbejdsgivernes og freelancernes arbejdsproces og gør det mere produktivt.

Founderteam:

CEO, Jeppe Bram Frostholm:

Tlf.: +45 23 20 75 89

Mail: jbf@heeplink.dk 

Lasse Aakjær & Aske Frostholm

Hjemmeside: https://www.heeplink.dk/"At deltage i Beyond Beta-acceleratorprogrammet var en game-changer for min startup. Masterclasses og onlinekurserne gav uvurderlig indsigt, der gjorde det muligt for mig at forfine min forretningsmodel og strategi. Jeg satte især pris på mentorskabet, som hjalp mig med at udvikle afgørende færdigheder og udvide mig mit netværk. Den overordnede programoplevelse var rigtig god, og jeg er taknemmelig for, hvordan Beyond Beta har påvirket min iværksætterrejse. Jeg anbefaler stærkt Beyond Beta til enhver håbefuld iværksætter, der søger at vokse deres forretning og frigøre deres fulde potentiale.” 
- Jeppe