Monto

Monto er en udlejnings platform, der gør det muligt at leje og udleje værktøj, grej, gear og gadgets. Platformen har både brugere der udlejer ting som fylder i garager og kælderrum, samt brugere der lejer ting de står og mangler. Monto har alt imellem tagbokse, hoppeborge, fadølsanlæg, og sup boards, til gipspladehejs, hækkeklipper og el værktøj.

Monto gør udlejning lettere, ved at samle udlejningsartikler og gør dem tilgængelige for alle. På platformen kan du nemt oprette udlejningsannoncer for de genstande, du ejer, eller finde tilgængelige udlejningsartikler i dit nærområde.

Monto fungerer som en mellemmand mellem lejere og udlejere, og sikrer sikkerhed gennem brugervurderinger og verifikation.

Monto er skabt med en ambitiøs bæredygtig agenda, der fokuserer på bedre ressourceudnyttelse, besparelser, samt mulighed for ekstra indtjening for både private, virksomheder og foreninger.

Ved at leje i stedet for at købe kan du undgå at købe ting, du sjældent bruger, samtidig med at du sparer penge og gør en tjeneste for planeten.

Founderteam:

CEO, Pernille Lydia Sørensen:

Mail: pernille@monto-rent.com

Hjemmeside: https://monto-rent.com/