WhistlePilot

Whistlepilot tilbyder en nem løsning til overholdelse af EU's skærpede whistleblower-regler for interne indberetningsmuligheder. Som en betroet og pålidelig samarbejdspartner gør Whistlepilot det muligt for virksomheder at sætte deres whistleblower-ordning på autopilot med blot tre enkle trin.

Whistlepilots whistleblower-platform gør det muligt for enkeltpersoner at indberette mistanke eller viden om ulovlig, uetisk eller ureglementeret adfærd inden for eller omkring virksomheden. Indberetningen foregår gnidningsløst og nemt gennem Whistlepilots intuitive brugerflade. Rapporter kan indsendes fortroligt eller anonymt, hvilket fremmer tillid og opfordrer enkeltpersoner til at træde frem.

Platformen dækker en bred vifte af alvorlige overtrædelser, herunder finansielle uregelmæssigheder, korruption, overtrædelser af arbejdsmiljølovgivningen, overtrædelser af databeskyttelsesregler og overtrædelser af konkurrenceregler. Ved at give mulighed for indberetning af sådan adfærd hjælper Whistlepilot organisationer med at opretholde en kultur præget af integritet og overholdelse.

Founderteam:

CEO, Uffe Koch:

Tlf.: +45 28 28 78 78

Mail: uk@whistlepilot.dk

CTO, Kasper Brøgger Svendsen:

Tlf.: +45 53 65 98 86

Mail: ks@whistlepilot.dk

Hjemmeside: https://www.whistlepilot.dk/

"Vi fik en del ud af netværket i forløbet og rigtig meget ud af sparring med Innovation Manager Tobias Dela Astrup og workshops med folk som Ulrik Lehrskov-Schmidt og Nicolai Højer Nielsen." - Uffe