ZafeHouze

Zafehouze har udviklet verdens førende ’Prevent & Protect’ platform, der forebygger og beskytter moderne IT, OT og IoT miljøer vha. banebrydende teknologi baseret på ”guard-railed” og ”micro-perimeter” sikkerhed. All organisationer er blevet afhængige af distribuerede systemer, containerisering og mikroservicearkitektur, og Prevent & Protect giver mulighed for at anvende skræddersyede sikkerhedsforanstaltninger til individuelle komponenter, hvilket sikrer, at skulle én komponent blive kompromitteret fører det ikke til kompromittering af hele systemet.

Prevent & Protect udfordrer den traditionelle antagelse om, at et stærkt perimeterforsvar er tilstrækkeligt til at beskytte en organisations aktiver – hvilket det tydeligvis ikke er.

Prevent & Protect er designet til at beskytte systemer i et hastigt skiftende trussellandskab og tilbyde en metode der dækker end-to-end behovet for mere robust og tilpasningsdygtig sikkerhed.

Ved at vende sikkerhedsparadigmet på hovedet, flyttes fokus fra perimeterbaseret forsvar til mikro-perimeter- og segmenteringsstrategier, giver denne tilgang organisationer øget synlighed, kontrol og modstandsdygtighed for at imødegå også fremtidige sofistikerede Cyber-trusler i omskiftelige og moderne IT, OT og IoT miljøer.

Prevent & Protect er en ’non-invasive’, non-interruptive’ og 'non-intrusive’ teknologi, tilbyder adgang til enhver IT-, OT- og/eller IoT ressource og inkorporerer ’guard-railed micro-perimeter’ baseret sikkerhed, som sikrer implantationen og effektiviteten af sikkerhedskontroller, automatiserer håndhævelse og overvågning.

Dermed ændres en organisations digitale ’forsvar’ sig fra en reaktiv og ikke modstandsdygtig model, til en yderst proaktiv model - der med stor modstandsdygtighed sikrer mod potentielle trusler.”

Founderteam:

CEO, Niels E. Anqvist:

Office: 78 70 71 00

Mobil: 93 63 13 00 

Mail: nea@zafehouze.com

CTO, Jimi T. Jørgensen:

Office: 78 70 71 00

Mobil: 40 60 66 52

Mail: jj@zafehouze.com

Hjemmeside: https://zafehouze.com/