Cyber Challenge Lab💡 Hvad er Cyber Challenge Lab?

Et innovationsforløb hvor vi rekrutterer større virksomheder, myndigheder, andre organisationer eller grupper af virksomheder til at stille en cybersecurity udfordring for deltagerne. 

Formålet er at skabe tillidsbaseret matchmaking mellem challenge owners og deltagerne, skabe innovation, udvikle cyber virksomhederne og give indblik i et marked ift. afsætning af cybersikre løsninger og services. 

Resultater af et challenge lab kan være projekter eller kommercielle partnerskaber mellem deltagere og challenge owner, der bidrager til at løse den givne udfordring, enten ved hjælp af udvikling på eksisterende løsninger og services, eller oprettelse af innovationspartnerskaber for nye cybersikkerhedsløsninger til gavn for dansk erhvervsliv og samfundssikkerhed. 

Cyber Challenge Lab er et innovationsforløb designet til at forbinde større virksomheder, myndigheder og organisationer, der ønsker at udfordre status quo inden for cybersikkerhed, med de mest relevante leverandører og videnspartnere i det danske økosystem.

Gennem sprintbaserede sessions arbejder vi sammen om at definere kritiske udfordringer, der kræver mere end blot eksisterende løsninger – de kræver nyskabende tankegang og ekspertise.


🔒 Hvorfor Cyber Challenge Lab?


I DigitalLead Cyber arbejder vi på at gøre cybersikkerhed i Danmark stærkere ved at løfte danske cyberleverandører, drive forskning i verdensklasse fremad og skabe forbindelse mellem økosystemet og de rette partnere i industrien og det offentlige, som ønsker sikkerhedsløsninger Made in Europe.

📞 Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om forløbet eller ønsker yderligere information? Kontakt Innovation Manager Andreas Greve, på ag@digitallead.dk.

Næste Cyber Challenge Lab er lige på trapperne. Mere info kommer snart. 

Cyber Collider

Cyber Collider - er et uformelt netværksarrangement. Til disse events varierer programmet fra gang til gang, men fælles for dem alle er, at de er gratis og for alle med interesse for cybersikkerhed, uanset om du er forsker, startup, offentlig institution eller noget helt fjerde.

Kort og godt kan du forvente at:

  • Møde dit cyberfællesskab
  • Netværke i en afslappet atmosfære
  • Blive inspireret til at finde nye samarbejdspartnere og muligheder

Cyber Generator

Cyber Generator - er et tiltag rettet mod studerende. Tiltaget består af to pakker, der tilsammen tilbyder en omfattende introduktion til cybersikkerhed for studerende, uanset deres uddannelsesbaggrund. Disse pakker er designet til at inspirere studerende til at forfølge en karriere inden for cybersikkerhed, med særligt fokus på at matche indholdet til studerendes individuelle behov og uddannelsesbaggrunde.

Begge pakker inkluderer en introduktion til cybersikkerhed, et foredrag om karrieremuligheder, besøg fra cybersikkerheds-startups, og et interaktivt brætspil for at forstærke læringen.

Pakke 1, skræddersyet til studerende på ikke-tekniske uddannelser, tilbyder en letforståelig introduktion til cybersikkerhed, mens pakke 2, designet til studerende på tekniske uddannelser, fokuserer mere på cybersikkerhed med et entreprenørskabsperspektiv.

Samlet set sigter de to pakker mod at udvide forståelsen af cybersikkerhed, fremme interesse for emnet og understøtte udviklingen af nye talenter og startups inden for cybersikkerhedsbranchen.