Innovationsworkshops og - forløb

Har du en produktidé, koncept, teknologi eller teknologisk udfordring, der kan fungere som omdrejningspunkt for en innovationsworkshop eller længere innovationsforløb med deltagelse af digitale virksomheder, forskere, studerende og borgere? Eller er du interesseret i at deltage i innovationsworkshops/-forløb om andre virksomheder/organisationers udfordringer, som du måske kan hjælpe med at løse via dine produkter, services, teknologier eller kompetencer?

DigitalLead afholder jævnligt innovationsworkshops og udviklingsforløb, fx i regi af nogle af vores projekter, i samarbejde med kommuner eller regioner, eller med udgangspunkt i en eller flere af vores medlemsvirksomheders udfordringer. Her inviterer vi en bred vifte af relevante aktører, som i fællesskab arbejder med udfordringen/ideen i løbet af dagen/forløbet, faciliteret af eksempelvis forskere, DigitalLead selv eller eksterne konsulenter og facilitatorer.

Sådan skabes innovationen

Innovationsworkshops og -forløb indgår ofte i en længere proces, hvor en ide - måske opstået ved et event eller i en netværksgruppe, eller præsenteret af en ekstern partner med en specifik udfordring - bliver omdrejningspunktet for en innovationsworkshop, hvor en række løsninger udvikles. Én af disse ideer udvælges efterfølgende til et forløb over flere workshops/møder, hvor den modnes til fx et living lab eller en projektansøgning. 

For mere information

LinkedIn logo
Iben Bondegaard Andersen

Iben Bondegaard Andersen

Senior Innovation Manager - Teamlead Digital Resilience
+45 20 77 16 37
iba|digitallead.dk