Meetup Vejle: Smart Buildings og AI i den grønne omstilling

Hvordan udnytter du potentialet i dine bygninger og bruger dine ressourcer optimalt? Hvad skal fremtidens bygninger kunne og hvordan kan en datadrevet tilgang og AI hjælpe din virksomhed med netop det?

Kom til meetup i AI Innovation House i Vejle d. 12. dec. fra kl. 13:00 til 15:30 og få inspiration, den nyeste viden og netværk, der kan hjælpe dig godt på vej.

Program

13:00 - 13:05: Velkomst og præsentation ved Ulrik Hoffmann og Zaynab Al-Hussaini fra DigitalLead

13:05 - 13:50: Thomas B. Moeslund fra Aalborg Universitet giver os brugbar viden til at navigere i AI-landskabet og vil sikre at vi får både begrebsafklaringer og redskaber til at agere sikkert og professionelt i brugen af data. Han vil derfor inddrage både forskning og praksis i hans oplæg.

Thomas er professor på institut for arkitektur og medieteknologi og er bl.a. head of committee for forskningscenteret ”AI for the people”.

13:50 - 14:20: Jeppe Gejl Pedersen, der er Product Owner hos ATEA, fortæller om, hvordan man forvandler data til brugbar indsigt. Man siger at data er guld værd, men i virkeligheden skaber data først værdi, når den bruges og bidrager til skabelsen af et resultat.

Dette indlæg vil skridt for skridt gennemgå, hvordan man går fra identifikation af et behov, der formodes at kunne løses vha. data, til den strukturerede indsamling, bearbejdelse, analyse, udstilling og i sidste ende handling på baggrund af data. Bl.a. vil Jeppe inddrage et stort projekt vedr. energioptimering af bygningsmassen hos Aarhus Universitet. Herunder: brug af metadata, udfordringer ift. brug af data og datakvalitet.

14:20 - 14:40: Biobreak og tid til netværk med de øvrige deltagere

14:40 - 15:10: Michaela Andersen, COO for AI Innovation House, sætter specialisterne i stævne og tager udgangspunkt i udvalgte teknologier, som i dag er en del af AI Innovation House.

Mød Facility Manager Flemming Krarup, som i dialogen vil have fokus på de teknologier, som AI Innovation House er bygget op med ift. optimering af huset samt brug af data.

Jeppe Gejl fra ATEA vil her bidrage til dialogen vedr. et konkret produkt ’intelligent dataopsamling’, som allerede bruges i AI Innovation House – og som partnerne i huset har adgang til.

15:10 - 15:30: ”Fireside talk” mellem de involverede oplægsholdere og spørgsmål fra deltagerne om Smart Buildings og AI i den grønne omstilling

Vi glæder os til nogle spændende og givende timer sammen, der med sikkerhed vil hjælpe dig med at udnytte dine bygninger på helt nye måder fremadrettet og give dig viden til helt konkrete tiltag, du kan sætte handling bag allerede nu.

Del på LinkedIn
12. december 2022
Kl. 13:00 - 15:30

Priser

Medlem
Gratis
Ikke-medlem
kr. 500,-
No-show gebyr
kr. 450,-
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Ulrik Hoffmann
+45 22 19 18 18
uh|digitallead.dk
Zaynab Al-Hussaini
+45 93 51 16 76
za|digitallead.dk
AI Innovation House Innovations Allé 3 7100 Vejle

Tilmeldingsfrist

8. december 2022 kl. 12:00

Afmeldingsfrist

8. december 2022 kl. 12:00

Arrangører

  • DigitalLead
DigitalLead

Oplægsholdere

LinkedIn logo Flemming Würtz Krarup

Flemming Würtz Krarup

Head of Facility Management
BAGGER-SØRENSEN INVEST A/S
LinkedIn logo Jeppe Gejl Pedersen

Jeppe Gejl Pedersen

Business Consultant
Atea A/S
LinkedIn logo Michaela Andersen

Michaela Andersen

COO
AI Innovation Center A/S
LinkedIn logo Thomas B. Moeslund

Thomas B. Moeslund

Professor
AAU - Aalborg Universitet