Opdag D-mærkets Værdi: Medlemsbesøg hos RIT A/S

Opdag D-mærkets Værdi: Medlemsbesøg hos RIT A/S

Er din virksomhed klar til at opfylde de nye EU-krav til IT-sikkerhed under NIS2? Ønsker I at vide mere om, hvordan I understreger og synliggører jeres position som en tryg og tillidsfuld digital partner?

Så få viden, inspiration og netværk med besøg hos vores medlemmer.

Vi inviterer dig til et praktisk orienteret besøg hos vores medlem RIT A/S I Lystrup ved Aarhus, hvor du kan få indsigt i, hvordan D-mærket kan tilføre værdi til din virksomhed.

Forbrugertillid og sikkerhed er afgørende for enhver succesfuld virksomhed, og med D-mærket viser du klart dine kunder og partnere, at du lever op til de essentielle sikkerhedsstandarder.

Måske bliver du direkte eller indirekte berørt, når NIS2 træder i kraft, og lever man ikke op til D-mærkets nuværende kriterier, lever man heller ikke op til NIS2. Er man dog D-mærket, kan virksomheden leve op til minimumskravene ved NIS2 og den kommende danske udmøntning.

DigitalLead byder dig velkommen til en serie af medlemsbesøg, hvor du kan se, hvad der sker bag kulissen hos nogle af de mest interessante digitale virksomheder og videnspartnere i branchen.

Det er en unik mulighed for dig for at lære fra nogle af de dygtigste i branchen, og er samtidig en god mulighed for at styrke dit professionelle netværk.

Dette medlemsbesøg hos RIT A/S har fokus på D-mærket, som er en mærkningsordning for it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse. Mærket tydeliggør hvilke virksomheder, der udviser digital ansvarlighed og tilfører dermed både forretningsværdi og konkurrenceevne til virksomheden og tryghed til forbrugere og kunder.

RIT A/S åbner dørene i deres lokaler i Lystrup og deler ud af deres erfaringer med at opnå D-mærket og den værdi, de tillægger mærket.

Majken Prip, Chefkonsulent hos D-mærket kommer også på besøg for at fortælle om certificeringen, dens principper og fordele, samt hvordan virksomheder kan påbegynde processen med at blive D-mærket.

Dagen afsluttes med en let frokost og mulighed for at netværke.

Program 9:00 - 12:00


09:00 Velkomst v/ Innovation Manager, Max Kelly Thygesen, DigitalLead & Projektleder Daniel Nyholm Jacobsen (Eller anden fra RIT), RIT A/

  • Max Kelly Thygesen byder velkommen og introducerer kort dagens program, dets formål, og hvordan DigitalLead støtter virksomheder på deres digitale rejse gennem projekter, netværk, og arrangementer i 2024.
  • Daniel Nyholm Jacobsen (eller anden fra RIT) byder velkommen hos RIT A/S og fortæller om RIT som virksomhed og giver en kort ”teaser” til arbejdet med D-mærket.

09:20 – 10:15 Majken Prip, Chefkonsulent hos D-mærket

  • D-mærket bliver din guide gennem det nye NIS2-direktiv fra EU, som har til formål at forbedre cybersikkerheden fra 2024 og stiller krav til bl.a. forankring og styring i ledelsen, herunder krav til risiko- og leverandørstyring. Majken Prip, chefkonsulent ved D-mærket, vil forklare, hvordan certificering kan styrke din virksomheds cyberforsvar og guide jer gennem fordele ved at blive D-mærket.

10:15 – 10:30 Kort Pause

10:30 – 11:20 RITs vej til D-mærket

  • Daniel Jacobsen og Kim Bonde, henholdsvis projektleder og CTO i RIT, fortæller om arbejdet med at blive D-mærket. Herunder hvordan man som virksomhed forbereder sig, styrer processen og ikke mindst får alle medarbejdere til at tage ejerskab. Som leverandør af løsninger indenfor IT-sikkerhed til små og mellemstore virksomheder, giver RIT også gode råd og input til, hvad de ansvarlige skal være særlig opmærksomme på i processen.

11:20 – 11:30 Afrunding og tak for i dag

  • DigitalLead og RIT A/S afrunder dagen.

11:30 – 12:00 Let frokost og netværk

  • Der vil være let frokost og mulighed for at blive og netværke med de andre deltagere, udveksle ideer, og diskutere dagens indlæg yderligere.

Del på LinkedIn
28. maj 2024
Kl. 09:00 - 12:00

Priser

Medlem
Gratis
Ikke-medlem
Gratis
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Max Kelly Thygesen
+45 21 18 00 63
mk|digitallead.dk
RIT A/S Lyshøjen 6, 8520 Lystrup, Danmark

Tilmeldingsfrist

24. maj 2024 kl. 12:00

Sprog

Dansk

Arrangører

  • DigitalLead
  • RIT A/S
DigitalLead
D-mærket
RIT A/S

Oplægsholdere

LinkedIn logo Daniel Nyholm Jacobsen

Daniel Nyholm Jacobsen

IT Projekt Koordinator
RIT A/S
LinkedIn logo Kim Bonde

Kim Bonde

Direktør for teknik og IT-sikkerhed
RIT A/S
LinkedIn logo Majken Prip

Majken Prip

Chefkonsulent
D-mærket