Bæredygtig digital omstilling - DigitalDays event

Hvad er sammenhængen mellem god forretning, gode brugeroplevelser og bæredygtighed? Og hvordan kan data og digitalisering være vigtige værktøjer i en bæredygtig omstilling?

Disse emner vil Jakob Nordstrøm og Emil Bonnerup fra Combine diskutere i dette webinar, hvor de blandt andet vil fortælle om, hvilke forudsætninger der skal være på plads inden man går i gang, og hvordan man derfra kommer godt i gang med en bæredygtig digital omstilling.

Der er ingen ‘one size fits all’, og derfor skal forretningen kortlægges og indsatsområder planlægges med udgangspunkt i den enkelte virksomhed. Men når disse elementer er på plads, kan data og digitalisering bane vejen for store nye muligheder. Muligheder for at komme tættere på kunderne, vækste virksomheden og gøre en positiv forskel, som rækker udover virksomheden.

Data og brugerinddragelse er forudsætninger for at kunne se sin forretning udefra og for at arbejde med indsigter frem for antagelser. Gennem data lærer man sine kunder og deres adfærd at kende, og kan på den baggrund skabe en bedre løsning og en bedre brugeroplevelse.

Digital omstilling er lige nu mere aktuelt end nogensinde før og nøglen til at være til stede og sikre sin position på markedet i en krisetid. Efter krisen vil bæredygtighed med stor sandsynlighed være afgørende i forhold til at bevare sin relevans og position på markedet.

Webinaret vil stile mod at inspirere og motivere deltagerne til at sætte skub i den bæredygtige digitale omstilling samt klæde dem på til at tage de første skridt på rejsen.

Hvem bør deltage?

Dem, som arbejder med strategi, forretningsudvikling, ledelse, product owners mv.

Webinaret afholdes virtuelt via Zoom, og deltagerne vil modtage et link inden eventen.

Webinaret vil blive optaget med henblik på internt brug. Materialet vil ikke blive tilgængeligt for personer uden for de arrangerende organisationer. Ved tilmelding giver du samtykke til denne optagelse. Læs mere om vores brug af Zoom her.

Del på LinkedIn
18. juni 2020
Kl. 14:00 - 15:00

Priser

Medlemmer
Gratis
Ikke-medlemmer
Gratis
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Iben Bondegaard Andersen
+45 20 77 16 37
iba|digitallead.dk
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet. Kontakt DigitalLead for tilmelding.

Tilmeldingsfrist

16. juni 2020 kl. 00:00

Sprog

Dansk

Arrangører

  Oplægsholdere:

  Jakob Nordstrøm har de sidste 11 år arbejdet med strategisk forretningsudvikling med data som speciale. Jakob kommer med stor erfaring i løsninger, hvor dialogen går på tværs af alle de kanaler, hvor man kommunikativt er i berøring med ens kunder. Med fokus på data som grundlag for at vækste virksomheden.  Emil Bonnerup er Cand.Polyt i Produkt- og Designpsykologi fra Aalborg Universitet og er specialist i UX og digital produktudvikling. I rollen som UX-analytiker arbejder han strategisk og analytisk med kunderne og slutbrugerne for at identificere potentialer og designe brugervenlige løsninger.

  LinkedIn logo Emil Bonnerup

  Emil Bonnerup

  UX-analyst, Combine
  LinkedIn logo Jakob Nordstrøm

  Jakob Nordstrøm

  Digital forretningsudvikler, Combine