BusinessTech Event: IT og bæredygtighed

Der er ingen tvivl om, at de mange IT-løsninger i vores samfund er store strømslugere og derfor står for en stor del af klimabelastningen. Samtidig er der dog også mange innovative løsninger baseret på IT - og disse kan netop være løsningen på store dele af klimaudfordringerne.

F.eks ved vi, at automatisering og digitalisering i form af kunstig intelligens og robotter, kan nedbringe CO2-udledningen markant på en lang række områder. Og I Huawais rapport ”Accelerating SDGs through IC”, fremgår det, at der er en direkte sammenhæng mellem et lands udbredelse af IT-løsninger, og hvor langt det pågældende land er i forhold til opfyldelse af verdensmålene.

Hvis vi virkelig vil standse klimaforandringerne, må vi se fremad og omfavne de teknologiske fremskridt ved at udvikle os ud af problemerne – og ikke mindst ved at udbrede de teknologier, der allerede er opfundet.

Alt dette skal vi se nærmere på, når vi den 18. november holder konference med fokus på, hvordan tech-branchen både er en del af problemet, men samtidig nøglen til løsningen, når det kommer til at skabe en bæredygtig fremtid.

Mød blandt andre:

  • Jakob Stoustrup, prodekan ved Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet
  • Nicolaj Nørgaard Peulicke, direktør for digitalisering ved Energinet
  • Jane Rygaard, Head of Dedicated Wireless Networks product management, Mobile Networks, NOKIA

> Se fuldt program

Del på LinkedIn
18. november 2020
Kl. 09:00 - 12:00

Priser

Medlemmer
Gratis
Ikke-medlemmer
Gratis
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet. Kontakt DigitalLead for tilmelding.

Tilmeldingsfrist

17. november 2020 kl. 00:00

Sprog

Dansk

Arrangører

    DigitalLead + Computerworld

    Relaterede events