Sådan kommer du i gang med et digitalt innovations- og transformationsprojekt

Teknologien og digitaliseringen udvikler sig ekstremt hurtigt, og det giver dag for dag nye udfordringer, men også muligheder for at styrke forretning, ydelser og produkter. Men hvordan kommer man i gang? Er det digital omstilling man skal i gang med? Eller videreudvikling på et eksisterende produkt, som taber markedsandele? Hvor starter man? Hvordan sikrer man at komme i mål og skabe værdi og vækst?

Kom og bliv introduceret for, hvordan man kan tage en pragmatisk og lidt anderledes tilgang til digital innovation og transformation i 2021, og hvad man bør holde sig for øje af udfordringer og risici, set ift. at sikre værdiskabelse af nye produkter. 

Der vil blive introduceret konkrete metoder og værktøjer, som man kan tage med hjem og arbejde videre med, som på visse punkter har et lidt anderledes approach, end hvad man ofte kan læse sig til på internettet.

Målgruppe

Dette webinar er rettet mod dig, som skal i gang med digital transformation og innovation – om det så er nyudvikling, eller videreudvikling på eksisterende systemer og produkter. Fokus bliver til både de mindre og mere erfarne inden for produktopstart og produktudvikling, eksempelvis it-ledere, forretningsledere, projektledere, produktejere, ux-arkitekter og forretningsudviklere (og andre som skal være med til projekt- eller produktopstart).

Del på LinkedIn
18. maj 2021
Kl. 10:00 - 11:00

Priser

Medlemmer
Gratis
Ikke-medlemmer
kr. 345,-
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Anne-Mette Overdahl Kuijpers
+45 93 90 44 21
aok|digitallead.dk
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet. Kontakt DigitalLead for tilmelding.

Tilmeldingsfrist

17. maj 2021 kl. 00:00

Sprog

Dansk

Afmeldingsfrist

17. maj 2021 kl. 00:00

Arrangører

  • DigitalLead
DigitalLead

Oplægsholdere

LinkedIn logo Kristoffer Winge

Kristoffer Winge

Senior User Experience Designer, Mjølner Informatics

Relaterede events