Digital Torsdag: e-handelsplatformen Pinduoduo

DigitalLead er Danmarks nye digitaliseringsklynge. DigitalLead er et samlingspunkt for digital innovation – både for virksomheder, der udvikler digitale løsninger, samt for andre sektorer, der har brug for innvovative, digitale løsninger.

På programmet til denne Digitale Torsdag fortæller DigitalLead om deres arbejde, og hvilke muligheder der er som medlem.

Vi får desuden besøg af Rasmus Bisgaard fra Trifork, som vil fortælle om den kinesiske e-handelsplatform Pinduoduos kometagtige udvikling, herunder:

  • Hvordan er Pinduoduo gået fra at have en market cap 0 kr. 1.030.511.910.000 kr. På bare 6 år? 
  • Hvad er Pinduoduos forretningsmodel? 
  • Hvorfor er det interesant for os?

Der vil desuden være rigelig tid til at netværke, da dette bliver det første FYSISKE møde i netværket - Det glæder vi os til!

Om Digital Torsdag

Netværksmøderne afholdes hver den tredje torsdag i måneden (med undtagelse af juli/august og hvis den givne torsdag er en helligdag – offentlig feriedag), og formålet med møderækken Digital Torsdag er at skabe et forum, hvor vi taler digitalisering i øjenhøjde ud fra et forretningsperspektiv. Vi har fokus på, hvordan du skaber et solidt kommercielt udbytte af dine digitale løsninger og produkter - og vi skaber samtidig et tæt, personligt netværk, der gør det let for dig at finde nye leverandører og samarbejdspartnere.

Møderne er kun åbne for medarbejdere i virksomheder, der er medlem af DigitalLead. Du kan dog deltage én gang som gæst uden at være medlem. 

Alle DigitalLeads events afholdes i overensstemmelse med gældende coronarestriktioner. Husk derfor gyldigt coronapas, når du møder op til arrangementet.

Målgruppe

Hvis du er medlem af DigitalLead, og din virksomhed er placeret i Syddanmark, så har du mulighed for at deltage i disse netværksmøder, hvor du lærer andre af DigtalLeads medlemsvirksomheder fra dit eget lokalområde at kende.

Du har mulighed for at deltage én gang i Digital Torsdag uden at være medlem. Ønsker du at deltage yderligere, kan du melde dig ind i DigitalLead her.

Del på LinkedIn
20. maj 2021
Kl. 08:00 - 10:00

Priser

Medlemmer
Gratis
Ikke-medlemmer
Gratis
Alle priser er DKK og ekskl. moms
AI Innovation House
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet. Kontakt DigitalLead for tilmelding.

Tilmeldingsfrist

19. maj 2021 kl. 00:00

Sprog

Dansk

Afmeldingsfrist

19. maj 2021 kl. 00:00

Arrangører

  • DigitalLead
DigitalLead