Digital Torsdag: Fra Start-up til Scale-up med Many Digital

Hør om den fantastiske rejse som Many Digital har været på siden den første kunde blev signet i 2017 og til nu, hvor Many Digital står overfor en potentiel global skalering af deres løsning.

CEO Tom Matthiesen fortæller åbent om alle udfordringerne undervejs, med teknik, funding, ændring af strategi, tilpasning af forretningsmodel, nye vertikaler på vej, Covid-9-nedlukning, og hvorfor det betød, at kunderne blev nødt til at tænke digitalt.

Sluttelig vil Tom åbne op for fælles forretningsmuligheder ud fra en erkendelse af ”at ingen kan alt – sammen kan vi det hele!”

Om Digital Torsdag

Netværksmøderne afholdes hver den tredje torsdag i måneden, og formålet med møderækken Digital Torsdag er at skabe et forum, hvor vi taler digitalisering i øjenhøjde ud fra et forretningsperspektiv. Vi har fokus på, hvordan du skaber et solidt kommercielt udbytte af dine digitale løsninger og produkter - og vi skaber samtidig et tæt, personligt netværk, der gør det let for dig at finde nye leverandører og samarbejdspartnere.

Møderne er kun åbne for medarbejdere i virksomheder, der er medlem af DigitalLead. 

Program

8.00

Velkomst

8.20

Indlæg v/Tom Matthiesen 

9.00 

Drøftelse af potentiel læring, forretningsmuligheder og partnerskaber

9.15

Opsamling og konklusioner

9.30

Networking, forslag til næste møde, etc.

10.00

Tak for i dag

Målgruppe

Hvis du er medlem af DigitalLead og din virksomhed er placeret i Syddanmark, så har du mulighed for at deltage i disse netværksmøder, hvor du lærer andre af DigtalLeads medlemsvirksomheder fra dit eget lokalområde at kende.

Del på LinkedIn
18. marts 2021
Kl. 08:00 - 10:00

Priser

Medlemmer
Gratis
Ikke-medlemmer
Gratis
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet. Kontakt DigitalLead for tilmelding.

Tilmeldingsfrist

17. marts 2021 kl. 00:00

Sprog

Dansk

Afmeldingsfrist

17. marts 2021 kl. 00:00

Arrangører

  • DigitalLead
DigitalLead