Digital Torsdag - Novembermøde

Så er det endnu engang tid til møde i netværksgruppen Digital Torsdag - denne gang sætter vi spot på "Digitalisering i Vejle Kommune", når vi får besøg af Brian Slot, chef for Digitalisering og Analyse i Vejle Kommune

Brian Slot vil bl.a. fortælle om Vejle Kommunes brug af softwarerobotter og chatbots og erfaringen med implementering af en AI-baseret faktureringsløsning. Han vil også fortælle om andre digitale og kommercielle tiltag, som skaber mere velfærd. 

Mødet afholdes den 19. november kl. 08.00-10.00 på Zoom.

Om netværket

Netværket Digital Torsdag er under etablering og optager fortsat flere medlemmer. Derfor: Hvis du er medlem af DigitalLead (det tidligere it-forum og BrainsBusiness), og din virksomhed er placeret i Syddanmark, så har du mulighed for at deltage i dette netværk, hvor du lærer andre af DigtalLeads medlemsvirksomheder fra dit eget lokalområde at kende.

Netværket afholder netværksmøder hver den tredje torsdag i måneden, og formålet med Digital Torsdag er at skabe et forum, hvor vi taler digitalisering i øjenhøjde ud fra et forretningsperspektiv. Vi har fokus på, hvordan du skaber et solidt kommercielt udbytte af dine digitale løsninger og produkter - og vi skaber samtidig et tæt, personligt netværk, der gør det let for dig at finde nye leverandører og samarbejdspartnere.

Gruppen faciliteres af:


Louise Overgaard, senior business development manager ved DigitalLead

Carsten Brock, data & analytic lead ved Pedab Danmark

Ulla Bagger-Sørensen, projektchef ved AI Innovation House

Søren Ø. Knudsen, Direktør hos Elbek & Vejrup A/S

Målgruppe

Bemærk, at gruppen kun er for ansatte i virksomheder, der er medlem af DigitalLead, - dog er ikke-medlemmer velkomne til at deltage i ét møde, hvis de ønsker at finde ud af, om netværket er noget for dem. Så tag gerne en gæst med.”

Del på LinkedIn
19. november 2020
Kl. 08:00 - 10:00

Priser

Medlemmer
Gratis
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Online (ZOOM)
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet. Kontakt DigitalLead for tilmelding.

Tilmeldingsfrist

18. november 2020 kl. 12:00

Arrangører

  • DigitalLead

Relaterede events