Digital Torsdag - Novembermøde

Så er det endnu engang tid til møde i netværksgruppen Digital Torsdag - denne gang sætter vi spot på "Digitalisering i Vejle Kommune", når vi får besøg af Brian Slot, chef for Digitalisering og Analyse i Vejle Kommune

Brian Slot vil bl.a. fortælle om Vejle Kommunes brug af softwarerobotter og chatbots og erfaringen med implementering af en AI-baseret faktureringsløsning. Han vil også fortælle om andre digitale og kommercielle tiltag, som skaber mere velfærd. 

Mødet afholdes den 19. november kl. 08.00-10.00 på Zoom.

Om netværket

Netværket Digital Torsdag er under etablering og optager fortsat flere medlemmer. Derfor: Hvis du er medlem af DigitalLead (det tidligere it-forum og BrainsBusiness), og din virksomhed er placeret i Syddanmark, så har du mulighed for at deltage i dette netværk, hvor du lærer andre af DigtalLeads medlemsvirksomheder fra dit eget lokalområde at kende.

Netværket afholder netværksmøder hver den tredje torsdag i måneden, og formålet med Digital Torsdag er at skabe et forum, hvor vi taler digitalisering i øjenhøjde ud fra et forretningsperspektiv. Vi har fokus på, hvordan du skaber et solidt kommercielt udbytte af dine digitale løsninger og produkter - og vi skaber samtidig et tæt, personligt netværk, der gør det let for dig at finde nye leverandører og samarbejdspartnere.

Gruppen faciliteres af:


Louise Overgaard, senior business development manager ved DigitalLead

Carsten Brock, data & analytic lead ved Pedab Danmark

Ulla Bagger-Sørensen, projektchef ved AI Innovation House

Søren Ø. Knudsen, Direktør hos Elbek & Vejrup A/S

Målgruppe

Bemærk, at gruppen kun er for ansatte i virksomheder, der er medlem af DigitalLead, - dog er ikke-medlemmer velkomne til at deltage i ét møde, hvis de ønsker at finde ud af, om netværket er noget for dem. Så tag gerne en gæst med.”

Del på LinkedIn
19. november 2020
Kl. 08:00 - 10:00

Priser

Medlemmer
Gratis
Mødet er kun åbent for medlemmer af DigitalLead.
Gratis
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet. Kontakt DigitalLead for tilmelding.

Tilmeldingsfrist

18. november 2020 kl. 00:00

Sprog

Dansk

Arrangører

    Relaterede events