Digital Torsdag Syddanmark: Digital First - The New Landscape - 2021-2022

Ved denne Digital Torsdag besøger vi Georg Jensen Damask. Vi får en rundvisning ved CEO Peter Hulweg, som undervejs vil fortælle om Georg Jensen Damask nye forretningsmodel via processen Digital First - The New Landscape, herunder følgende punkter: 

Kendetegn - markedet anno 2021.

Vi oplever et grundlæggende radikalt og hurtigere skift i markedet indenfor teknologi, nye kundebehov, en anderledes kunderejse og -trafik, nye konkurrenter og flere brancheglidninger. Vi ønsker derfor, at vi i løbet af 2021-2022 identificerer en ny forretningsmodel for at skabe en ny attraktiv position i markedet og indtage en mere ”digital value brand proposition” . Vi kalder denne proces for Digital First - The New Landscape.

Udgangspunkt – diagnosen.

Vi har over mange år skabt et unikt udgangspunkt for denne kommende transformation. Vi har en stærk økonomi, fantastiske kunderelationer (1:1), fysisk og digital tilstedeværelse, et brand samt produkter som rummer historie, design, kvalitet og fortælling. Vi har en loyal organisation med en digital indstilling.

Barrierer - for gennemførelsen.

Balancen mellem den generelle investering i den nye retning og fastholdelsen af forretningen i den bestående. Det nye er spændende og interessant, men kommer ikke til at stå alene og få 100% fokus, fordi vi samtidigt skal fokusere og leve af den nuværende forretning (bygge et nyt fly, mens vi flyver det gamle). Ligesom der i processen, både internt og eksternt, vil være udfordringer i forhold til de store forandringer med hensyn til kompetencer.

The New Landscape – handlingspunkter.

Vi skal frem mod 2022 fundamentalt transformere den traditionelle wholesale/retail tankegang, så vi hovedsageligt vækster internationalt via 100% fokus på digitale platforme. Samtidigt skal vi ved hjælp af en igangsat finjustering af vores brand og design, sikre en yngre og bredere kundemasse, uden at tabe den eksisterende.


Om Digital Torsdag

Netværksmøderne afholdes 5-6 gange årligt, og formålet med møderækken Digital Torsdag er at skabe et forum, hvor vi taler digitalisering i øjenhøjde ud fra et forretningsperspektiv. Vi har fokus på, hvordan du skaber et solidt kommercielt udbytte af dine digitale løsninger og produkter - og vi skaber samtidig et tæt, personligt netværk, der gør det let for dig at finde nye leverandører og samarbejdspartnere.

Møderne er kun åbne for medarbejdere i virksomheder, der er medlem af DigitalLead. Du kan dog deltage én gang som gæst uden at være medlem. 

Alle DigitalLeads events afholdes i overensstemmelse med gældende coronarestriktioner. Husk derfor gyldigt coronapas/negativ test max 72 timer gammel, når du møder op til arrangementet. 

Målgruppe

Hvis du er medlem af DigitalLead, og din virksomhed er placeret i Syddanmark, så har du mulighed for at deltage i disse netværksmøder, hvor du lærer andre af DigtalLeads medlemsvirksomheder fra dit eget lokalområde at kende.

Du har mulighed for at deltage én gang i Digital Torsdag uden at være medlem. Ønsker du at deltage yderligere, kan du melde dig ind i DigitalLead her.

Del på LinkedIn
18. november 2021
Kl. 08:00 - 10:00

Priser

Medlemmer af DigitalLead
Gratis
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Michaela Andersen
+45 20 51 47 61
ma|digitallead.dk
Georg Jensen Damask Dieselvej 1 6000 Kolding

Tilmeldingsfrist

15. november 2021 kl. 12:00

Afmeldingsfrist

15. november 2021 kl. 12:00

Arrangører

  • DigitalLead

Peter Hulweg Christiansen er Group CEO og Head of Digital ved Consilio Nordic A/S, Georg Jensen Damask A/S,

Pedersholm A/S og Lillerød Interior A/S. Han har blandt andet stået for koncernens digitale transformation til 100% distribution via digitale e-tail-kanaler.

LinkedIn logo Peter Hulweg Christiansen

Peter Hulweg Christiansen

CEO, Georg Jensen Damask