Digital Torsdag: Radikal innovation i Stibo Accelerator

Siden 2014 har Stibo Accelerator inviteret studerende inden for til at samarbejde med partnere og kunder omkring radikal innovation. I denne sæson rundede de endnu en milepæl med +200 studerende, fordelt på +100 innovationsprojekter.

Fællesnævneren har været spændende digitale teknologier og data i enorme mængder, og innovationsprojekternes resultaterne taler for sig selv: ”Vi får en retning for ny teknologi ude i horisonten, som hjælper os med at prioritere vores handlinger i dag. Det skaber værdi for både de studerende, vores kunder og for os i Stibo,” udtaler Karsten Dehler.

På dette netværksmøde fortæller Karsten om Acceleratoren, dens samarbejdsmodeller, hvordan du selv kan omfavne radikal innovation og bevæge dig lidt væk fra ”komfortzonen” – alt sammen krydret med spændende, inspirerende og konkrete projekter.

Om Digital Torsdag

Netværksmøderne afholdes 5-6 gange årligt, og formålet med møderækken Digital Torsdag er at skabe et forum, hvor vi taler digitalisering i øjenhøjde ud fra et forretningsperspektiv. Vi har fokus på, hvordan du skaber et solidt kommercielt udbytte af dine digitale løsninger og produkter - og vi skaber samtidig et tæt, personligt netværk, der gør det let for dig at finde nye leverandører og samarbejdspartnere.

Møderne er kun åbne for medarbejdere i virksomheder, der er medlem af DigitalLead. Du kan dog deltage én gang som gæst uden at være medlem. 

Alle DigitalLeads events afholdes i overensstemmelse med gældende coronarestriktioner. Husk derfor gyldigt coronapas/negativ test max 72 timer gammel, når du møder op til arrangementet. 

Målgruppe

Hvis du er medlem af DigitalLead, og din virksomhed er placeret i Syddanmark, så har du mulighed for at deltage i disse netværksmøder, hvor du lærer andre af DigtalLeads medlemsvirksomheder fra dit eget lokalområde at kende.

Du har mulighed for at deltage én gang i Digital Torsdag uden at være medlem. Ønsker du at deltage yderligere, kan du melde dig ind i DigitalLead her.

Del på LinkedIn
16. september 2021
Kl. 08:00 - 10:00

Priser

Medlemmer af DigitalLead
Gratis
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Michaela Andersen
+45 20 51 47 61
ma|digitallead.dk
AI Innovation House Innovations Allé 3 7100 Vejle

Tilmeldingsfrist

15. september 2021 kl. 12:00

Afmeldingsfrist

15. september 2021 kl. 12:00

Arrangører

  • DigitalLead

Oplægsholdere

LinkedIn logo Karsten Dehler

Karsten Dehler

Director, Stibo Accelerator