DigitalDays: Digital resiliens - 7.-9. december 2021

Digital resiliens – evnen til hurtigt at tilpasse sig og måske ligefrem drage nytte af forandringer eller kriser – er det nye nøgleord for virksomheders evne til at overleve i en evigt foranderlig verden. 

Det handler om cybersikkerhed, data-infrastruktur, forretningssystemer, hardware, brug af IoT og kunstig intelligens, digital parathed blandt medarbejderne – og meget, meget mere.

> Læs mere om digital resiliens i Carolina Benjaminsens klumme "Evnen til hurtig omstilling er helt afgørende for danske virksomheders konkurrenceevne", bragt i Computerworld den 8. november

Ved DigitalDays sætter vi spot på såvel enkeltteknologier som cases, best practices og den nyeste forskning om, hvordan virksomheder kan øge deres digitale resiliens.

Du kan bl.a. opleve:

  • Jan Horsager, Research Director, IDC Nordics
  • Sikkerhedsrådgivere fra PET
  • Bo Ellehave og Jon Gregor Hemmingsen, NorthTech
  • Michele Colli, IoT specialist, FORCE Technology

Hvad er digital resiliens?

Digital resiliens handler ikke kun om evnen til fx at kunne omstille sig til hjemmearbejdspladser eller oprettelse af webshops for restauranter og butikker. Det handler om at tænke digitalisering ind i ALLE aspekter og processer i virksomheden, så virksomheden kan fortsætte en stabil drift, uanset om den udsættes for en akut krise som corona-pandemien, skal kæmpe mod nye konkurrenter på markedet eller oplever omfattende, løbende samfundsændringer som det stigende fokus på bæredygtighed.