Elektronista trendsession - DigitalDays event

Den digitale udvikling er godt igang med påvirke alt omkring os. Fra virksomheder, jobs, produktudvikling og strategi til familier, parforhold, sundhed, undervisning og privatliv. I en Elektronista trendsession bliver I introduceret for en række afgørende trends, som er godt i gang med at ændre verden.

Gennem en række konkrete cases med fremadskuende brands og innovatører guider Vejlø i afgørende fokusområder, som kan betyde knald eller fald for en virksomhed eller organisation de næste 5 år. Det handler bl.a. om den digitale brugeradfærd, disruption, kunstig intelligens og om den vigtige digitale ansvarlighed. I går derfra med konkrete bud på, hvad der virkelig skal til for at skille sig ud blandt et hav af konkurrenter og krævende digitale brugere.

Hvem bør deltage?

Alle med interesse for den teknologiske udvikling

Webinaret afholdes virtuelt via Zoom, og deltagerne vil modtage et link inden eventen.

Webinaret vil blive optaget med henblik på internt brug. Materialet vil ikke blive tilgængeligt for personer uden for de arrangerende organisationer. Ved tilmelding giver du samtykke til denne optagelse. Læs mere om vores brug af Zoom her.

Del på LinkedIn
16. juni 2020
Kl. 09:00 - 10:15

Priser

Medlemmer
Gratis
Ikke-medlemmer
Gratis
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Iben Bondegaard Andersen
+45 20 77 16 37
iba|digitallead.dk
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet. Kontakt DigitalLead for tilmelding.

Tilmeldingsfrist

14. juni 2020 kl. 00:00

Sprog

Dansk

Arrangører

  Oplægsholder

  Christiane er direktør for Elektronista Media og en af Danmarks førende eksperter i digital kultur, digitalt content og forholdet mellem mennesker og teknologi.

  Christiane holder foredrag og rådgiver om digitale trends i ind- og udland. Hun har en kandidatgrad i religionsvidenskab og medievidenskab og så sidder Christiane i dataetisk råd.

  LinkedIn logo Christiane Vejlø

  Christiane Vejlø

  Direktør, Elektronista Media