Rebild Erhvervsudviklingsråd Årsmøde

Den 8. december 2022 blev Forsvarsministeriets hjemmeside lagt ned af et hackerangreb. Dette er langt fra et sjældent tilfælde, da vi i fremtiden ser ind i et større trusselsbillede i forhold til digitale sikkerhedsbrud og hackerangreb. Og hvis det kan ske for selv Forsvarsministeriet, kan det også ske for din virksomhed.

Hvert år inviterer Business Rebild, RebildPorten og Rebild Erhvervsudviklingsråd alle erhvervsdrivende i Rebild til et stort erhvervsarrangement – det såkaldte Årsmøde! Og næste år er selvfølgelig ingen undtagelse, hvor rammen herom bliver cybersikkerhed.

Vær’ med, når vi stiller skarpt på konsekvenserne ved, at hackere finder smutveje ind i din virksomhed. Samtidig kan du blive klogere på, hvad du aktivt kan gøre for, at din virksomhed ikke ender som det næste datagidsel. Vi har nemlig inviteret datagidselforhandleren Michael Andersen til at dele ud af sin ekspertise om cybersikkerhed. Hertil går han i en sofadialog med tre gæster, der bidrager med hver deres indgangsvinkel.

Når hackere får adgang...

Tilbage i 2020 blev pumpevirksomheden DESMI ramt af et hackerangreb, som fik enorme konsekvenser for virksomheden. Efterfølgende igangsatte angrebet en masse interne processer, så DESMI var bedst muligt sikret i fremtiden. Til årsmødet kommer Henrik Buss, der er Head of IT & Improvement, og deler ud af DESMI’s erfaringer.

Hvad kan du gøre?

IT-chef fra Comwell giver sit bud på, hvordan du bedst kan beskytte dig.

Hvis du ikke har ressourcerne...

Det er ikke alle virksomheder, der har midler til at hyre medarbejdere til at sørge for ens cybersikkerhed in-house. Det er dermed ikke sagt, at din virksomhed slet ikke kan gøre noget. Jørgen Søgaard Jakobsen, uddannelsesleder for IT-uddannelserne hos UCN, kommer og fortæller, hvordan du kan drage nytte af en praktikant til netop at opruste din virksomhed mod hackerangreb.

Vinder af Vækst- & Udviklingsprisen 2023 skal findes...

Hvert år uddeles en erhvervspris, Vækst- og Udviklingsprisen, til en enkelt person, virksomhed eller organisation, som har gjort noget helt ekstraordinært for erhvervsudviklingen i Rebild. Forinden Årsmødet vil de tre nominerede til prisen løbende blive afsløret, og på selve Årsmødet finder vi den heldige vinder.

Årsmødet er altid en festdag, hvor vi lader os inspirere af andre erhvervsdrivende, seje iværksættere og passionerede ildsjæle. Det er en dag, hvor vi netværker, skaber nye relationer og bliver klogere på konkrete emner.

Det bliver nogle underholdende og indsigtsfulde timer, som vil danne grundlag for, at du kan netværke med lokale og ligesindede virksomheder.Medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

PROGRAM FOR DAGEN

Kl. 15.30: Registrering, kaffe og kage samt netværk.

Kl. 16.00: Velkomst v/Michael, formand for REUR.

Kl. 16.05-16.15: Erhverv og turisme anno 2023 v/ Jane B. Lindberg, erhvervs- og turistchef.

Kl. 16.15-17.00: Cyber Security v/Michael Andersen, datagidselforhandler: ”Mit liv i warroom”.

Kl. 17.00: PAUSE

Kl. 17.10-17.45: Fra angreb til muligheder: Interview og sofadialog hos Michael Andersen: Interview med Henrik Buss, Head of IT & Business Improvement v/DESMI, IT-chef v/Comwell, og Jørgen Søgaard Jakobsen, uddannelsesleder for IT-uddannelserne v/UCN.

Kl. 17.45-17.55: De nominerede til Vækst- og Udviklingsprisen 2023.

Kl. 18.00: Tapas og netværk.

Kl. 18.30: Vinderen af Vækst- og Udviklingsprisen 2023.

Kl. 19.00: Tak for i dag.

Del på LinkedIn
26. januar 2023
Kl. 15:30 - 19:00

Priser

Medlemmer
Gratis
Ikke-medlemmer
Gratis
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet. Kontakt DigitalLead for tilmelding.

Tilmeldingsfrist

25. januar 2023 kl. 18:00

Sprog

Dansk

Arrangører