Få success med din Innobooster ansøgning

Få success med din innobooster ansøgning - og sæt gang i væksten ligesom Paschal

Regeringen og alle Folketingets partier er blevet enige om et ekstraordinært løft af Innovationsfondens Innobooster-ordning. Der bliver nu afsat 350 millioner kroner, for at sikre at de gode ideer ikke går tabt blandt landets små og mellemstore virksomheder og iværksættere.
Det er nemt at ansøge, og behandlingstiden er kun ca. en måned. På dette webinar får du at vide, hvordan du får succes med din ansøgning og minimerer risikoen til dit næste nyskabende digitale projekt.

Tilskud fra Innovationsfonden kan være med til at mindske din virksomheds risiko ved et projekt I har på tegnebrættet. Det kan være et nyt produkt, en ny service eller en forbedring af en proces.

Med finansiering fra en Innobooster kan I få adgang til Alexandra Instituttets 100 specialisters knowhow inden for digitalisering.

Deltag og find ud af, om en Innobooster med Alexandra Instituttet kan være en nemmere vej for dit næste udviklingsprojekt!

"Det har været genialt at få adgang til Alexandra Instituttets digitale kompetencer og utroligt givende at få et tæt samarbejde med GTS-specialister, der virkelig brænder for det, de gør. Vi har prøvet nogle lidt vilde ting af, og i det arbejde er specialisternes adgang til et stort bagland af fagnørder et stort plus, fordi de kan sparre med dem undervejs. Vi kan fejle hurtigt og dermed bringe os hurtigt videre i den rigtige retning.”
— Jim Koldborg, CIO i PASCHAL om Innobooster-samarbejdet med Alexandra Instituttet.

Program

15.00-15.15
Innovationsfonden: Her er mulighederne med Innobooster og Grand Solution
René Damkjer, Innovationsfonden, chefkonsulent med mere end 600 Innobooster-ansøgninger i ryggen
Innovationsfonden har i 2020 i alt knap 2 mia. kroner til at understøtte forskning og innovation i virksomheder og universiteter. Innobooster har heraf 300 mio. kr., der kan finansiere innovation i SMV-virksomheder og start-ups. Innovationsfonden vil fortælle om mulighederne i de to programmer, hvilke krav der stilles til ansøgningerne, hvad vi lægger vægt på, og hvad der kan søges til.

15.15-15.30
PASCHAL-Danmark A/S: Eksperthjælp fik os hurtigt videre
Jim Koldborg, CIO
Et Innobooster samarbejde mellem PASCHAL-Danmark A/S og Alexandra Instituttet har gjort det muligt at flytte data fra 3D programmerne på computeren og ud på mødebordet til kundemøder og på byggepladsen, så hele arbejdsprocessen understøttes digitalt. Innoboosteren har medført en række konkurrencefordele, som Jim Koldborg CIO i Paschal fortæller om.

15.30-15.45
Alexandra Instituttet: Få succes med Innobooster
Business Development Manager Jesper Rosleff, Alexandra Instituttet
Med midler fra Innovationsfonden kommer I hurtigt i gang med at prøve jeres vision og idé af. Alexandra Instituttet har kompetencer inden for stort set alt om digitalisering, og I får adgang til vores 100 specialister samlet under ét tag, der har den allernyeste viden inden for digitalisering og erfaring med Innobooster. Vi hjælper med at udvikle løsningen og kan være jeres strategiske R&D samarbejdspartner både før, under og efter!

Del på LinkedIn
5. maj 2020
Kl. 15:01 - 15:45

Priser

Medlemmer
Gratis
Ikke-medlemmer
Gratis
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Webinaret foregår via Teams. Du modtager et link på mail dagen før.
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet. Kontakt DigitalLead for tilmelding.

Tilmeldingsfrist

4. maj 2020 kl. 23:59

Arrangører

  • it-forum
  • Alexandra Instituttet
  • Innovationsfonden