Industrialisering 4.0 er et hot emne og har den en plads i mikrobryggerier? Kan de nyeste teknologier og digitaliseringen optimere ølproduktionen? Kan man blive klogere og mere effektiv i sine processer? Kan den radikalt ændre mikrobryggeribranchen og gør branchen mere konkurrencedygtig?
Food & Bio Cluster har sat eksperter fra DTU Bryghus, Force Technology og virksomheder i stævne på Braunstein Micro Brewery & Distillery for at gøre os alle klogere.
Som bonus præsenterer Braunstein deres flotte anlæg, og Circular Food Technology leverer chips til ølsmagningen. Chips som er lavet af restprodukter (mask) fra ølproduktion.
Kom og lær nyt! Bliv inspireret og hør, hvordan man kommer i gang!
Program
14:30-15:00
Registrering
15:00-15:10
Velkomst Danish Food Innovation,
v/ Susanne Baden Jørgensen, Senior International Business Manager og, Jens Nedergaard, Member Relations Manager, DigitalLead
15:10-15:40
”Looking at the potential for tailoring the flavour of your beer with non-conventional yeasts ”
v/ Timothy John Hobley, lektor, DTU Bryghus
15:40-16:10
”Digitalisering med Internet-of-things – hvordan kommer man i gang?”,
v /Anders Mynster, Senior IoT Specialist, FORCE Technology
16:10-16:20
Pause
16:20-17:20
Virksomhedscases:
- Præsentation af Braunstein Micro Brewery & Distillery, v/Michael Braunstein Poulsen
- "Analytical instruments and IoT for the craft beer industry" v/BIRAnalyzer ApS,
Petros Venetopoulos, CEO, Co-founder og Mads Andersen, CTO, Co-founder - “Recipe optimization and process control in breweries with inline analyzer - SIBA”,
v/Specshell ApS, Christian Nybo Petersen, Head of Business Unit og Aitor Lekuona, Application Engineer - Brewing and Fermentation
17:20-17:35
“Fra mask til lækre fødevarer”,
v/ Karin Beukel, Ph.D. Co-founder, Circular Food Technology (CFT)
17:35-17:40
Afslutning på den officielle del
17:45-19:00
Rundvisning og ølsmagning, chips fra CFT og hapsere fra Pakhuset