Forretningsmæssig succes med IoT - Digital Torsdag - Midtjylland

Deltag i Digital Torsdag – Midtjylland, hvor du får indblik i, hvordan laver du forretning med IoT , og hvordan det passer på netop din forretning. Du får indsigt i relevante business cases og input til, hvordan du sikrer sammenspil mellem forretning og IoT.

Den teknologiske udvikling boomer, og det er efterhånden svært ikke at have hørt om begrebet IoT - Internet of Things. Det kan til gengæld være svært som virksomhed at bygge konkrete business cases, da brugsscenarierne er mange – og de kan være flyvske , når det kommer til, hvordan værdiskabelsen finder sted. På denne workshop trækker vi det helt ned på jorden, og med en praktisk tilgang arbejder vi med, hvordan der skabes reel værdi med en ny IoT-løsning.

Gennem oplæg og breakout sessions vil du få inspiration til, hvordan IoT kan skabe forretningsværdi hos jer. Dagens oplægsholder er Emil Skjold Andersen, som er kommerciel chef i Iterator IT. 

Om Digital Torsdag - Midtjylland

Netværksmøderne afholdes 5-6 gange årligt, og formålet er at skabe et forum, hvor vi taler digitalisering i øjenhøjde ud fra et forretningsperspektiv. Vi har fokus på, hvordan du skaber et kommercielt udbytte af dine digitale løsninger og produkter - og vi skaber samtidig et personligt netværk, der gør det lettere for dig at finde nye leverandører og samarbejdspartnere.

Møderne er kun åbne for medarbejdere i virksomheder, der er medlem af DigitalLead. Du kan dog deltage én gang som gæst uden at være medlem.

Målgruppe

Hvis du er medlem af DigitalLead, og din virksomhed er placeret i Midtjylland, så har du mulighed for at deltage i disse netværksmøder, hvor du lærer andre af DigtalLeads medlemsvirksomheder fra dit eget lokalområde at kende.

Du har mulighed for at deltage én gang i Digital Torsdag uden at være medlem. Ønsker du at deltage yderligere, kan du melde dig ind i DigitalLead her.

Del på LinkedIn
4. november 2021
Kl. 08:00 - 10:00

Priser

Medlemmer
Gratis
Ikke-medlemmer
Gratis
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Anne-Mette Overdahl Kuijpers
+45 93 90 44 21
aok|digitallead.dk
INCUBA, Katrinebjerg Åbogade 15 8200 Aarhus
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet. Kontakt DigitalLead for tilmelding.

Tilmeldingsfrist

2. november 2021 kl. 00:00

Sprog

Dansk

Afmeldingsfrist

3. november 2021 kl. 00:00

Arrangører

  • DigitalLead
DigitalLead

Emil Skjold Andersen er kommerciel chef i Iterator IT, et udviklingshus inden for IoT. Med IoT-cases fra en række store internationale virksomheder, SMV’ere og kommuner er Iterator it-eksperter i, hvordan man skaber forretningsmæssig værdi med IoT.

LinkedIn logo Emil Skjold Andersen

Emil Skjold Andersen

Kommerciel chef, Iterator IT

Relaterede events