GOB2B_MUNICH: Din genvej til det sydtyske marked

Er du digital startup - og interesseret i at finde kunder og samarbejdspartnere på det sydtyske marked? Så har du nu en unik mulighed for at komme med på GoB2B Munich via det danske innovationscenter i München.

GOB2B_MUNICH-programmet er et skræddersyet program til danske B2B techstartups. Programmet består af tre dele - forberedende pitchtræning og internationaliseringsrådgivning, tredages studietur til München med træning og pitch til tyske samarbejdspartere, kunder og investorer, samt deltagelse på den eftertragtede Bits & Pretzels-messe i januar 2022 (stand på messen + deltagelse af to virksomhedsrepræsentanter).

Med deltagelse i programmet får du således:

  • Øget dit professionelle netværk i Tyskland
  • Øget dine kompetencer ift. pitch af din virksomhed og produkter til kunder og investorer
  • Øget din indsigt i det tyske B2B-marked
  • Øget synlighed for investorer (VC og CVC). 

Download invitation

Der er kun 10 pladser i det eftertragtede accelerator-program, som tidligere med stor succes har skaffet danske virksomheder samarbejdspartnere og kunder på det tyske marked. Ansøgere vurderes og godkendes løbende - ansøgningsfrist: 1. oktober 2021.

Læs om UbiqiSenses samarbejde med den tyske koncern Atos om udvikling og salg af et fælles produkt 

Læs om Bits & Pretzels 2019, hvor Barack Obama var åbningstaler

Stort markedspotentiale i Tyskland/München

Tyskland, og München i særdeleshed, er et stærkt B2B-marked for digitale virksomheder, ikke mindst grundet den stærke position, Sydtyskland har inden for industri- og produktionsvirksomheder. 

9 af de 30 virksomheder på det tyske DAX-indeks kommer i dag fra Bayern og det betyder, at der er et stort potentiale for B2B startups, der ønsker at indgå samarbejde med koncerner, der kan hjælpe de danske virksomheders teknologi ud på det tyske marked, fx via teknologisamarbejde eller salgsaftaler.

Tyskland har haltet bagud på digitalisering, men særligt COVID-19 har skabt fornyet fokus på og prioritering af området. Et eksempel er projektet Digital now, der støtter SMV’ernes digitalisering, hvor funding netop er øget fra 57 til 114 mil. EUR i år alene. 

Deltagergebyr

Innovation Centre Denmark dækker 80% af udgifterne, så deltagelse blot koster 4500 kr + moms for op til to virksomhedsrepræsentanter. Inkluderer ikke flybilletter og hotel. 

Program

Programmet for GOB2B_MUNICH består af:

  • Onlinesessions som forberedelse til studietur
  • Studietur til München 10.-12. november
  • Onlinesessions som forberedelse til deltagelse i Bits & Pretzels 
  • Halvdags forberedelsesdag til Bits & Pretzels 19. januar 2021 
  • Deltagelse i Bits & Pretzels 20.-21. januar 2021 

Målgruppe

GOB2B_Munich er for danske B2B startups inden for fx data-driven business models, artificial intelligence, cloud applications, big data, IT-sikkerhed og databeskyttelse, som ønsker at etablere partnerskaber med investorer og virksomheder i Tyskland. Den ideelle deltager har godt fat i det danske marked og en stærk ambition om at skalere virksomheden internationalt via partnerskaber.

Del på LinkedIn
10. - 12. november 2021
Kl. 08:00 - 22:00

Priser

Alle
4500
Alle priser er DKK og ekskl. moms
München + forberedende sessions online

Tilmeldingsfrist

1. oktober 2021 kl. 23:55

Arrangører

  • Innovation Centre Denmark Munich