Industriens Dag - DigitalLead session

Industriens Dag sætter fuldt fokus på industrien i Trekantområdet og inviterer til en dag fuld af inspiration, oplæg, viden, debat og netværk. Industriens Dag giver dig konkret og brugbar viden og en masse inspiration til Trekantområdets produktionsvirksomheder.


Programmet er spækket med spændende talere - og DigitalLead er naturligvis med på programmet med sessionen Vellykket digitalisering kan fremtidssikre de danske produktionsvirksomheder, som finder sted kl. 14.45-15.05 i Messe C, Vidensarenaen.

Om sessionen

Kom med når Danmarks nationale klynge for digitale teknologier, DigitalLead, sammen med Preben Mogensen, professor ved Aalborg Universitet og Principal Scientist ved Nokia Bell Labs, sætter spot på, hvordan du som produktionsvirksomhed ved, om din virksomhed er parat til digitalisering - og hvilke teknologier du bør investere i. 

Bliv klogere på hvordan du kan udnytte digitaliseringen til at forbedre din virksomheds konkurrenceevne og hvordan IT-virksomheder kan hjælpe produktionsvirksomhederne gennem en vellykket digitalisering af processer og produkter.

Hør hvordan du som produktionsvirksomhed kommer godt i gang med digitalisering, såvel strategisk som i praksis.

Potentialerne for små og mellemstore virksomheder er store, og Preben præsenterer konkrete cases, hvor virksomheder har gennemført digitalisering i forskellige afdelinger af virksomheden. Hør også om eksempler på, hvordan IT-virksomheder har vundet nye markedssegmenter ved at tilpasse eller udvikle produkter og teknologier målrettet digitalisering af virksomheder og processer.

Se fuldt program for dagen

Del på LinkedIn
3. november 2021
Kl. 14:45 - 15:05

Priser

Hele dagen inkl. frokost
kr. -225,-
Formiddag
Gratis
Eftermiddag
Gratis
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Messe C konferencecenter Vestre Ringvej 101 7000 Fredericia
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet. Kontakt DigitalLead for tilmelding.

Tilmeldingsfrist

22. oktober 2021 kl. 12:00

Arrangører

  • Trekantomraadet Danmark

Oplægsholdere

LinkedIn logo Lars Mathiesen

Lars Mathiesen

Senior Innovation Manager, DigitalLead
DigitalLead
LinkedIn logo Preben Mogensen

Preben Mogensen

Principal Scientist, Nokia Bell Labs & Professor, Aalborg University
AAU - Aalborg Universitet

Relaterede events