Styrk virksomheden med DigitalLead

Hør, hvad Digital Revisor og Xtel Wireless har fået ud af deres medlemskab, og få indsigt i de værdiskabende aktiviteter, DigitalLead tilbyder i de kommende år.

Program

10:30

TBA, Digital Revisor

Digital Revisor vil fortælle, hvordan deltagelse i innovationsprojektet Innovativ Brug af Big Data har ført til udvikling af en algoritme, som gør virksomheder i stand til selv at lave deres årsrapport.

Mogens Durup Nielsen, Business Development & Sales Director, Xtel

Xtel har bl.a. anvendt deres medlemskab til at promovere virksomhedens IoT-forretning, herunder på Mobile World Congress i 2019 og via minimessen "Gør Din Produktion Digital" i 2019 og 2020, hvor omkring 150 personer deltog. Herudover har virksomheden deltaget i en række innovationsprojekter, bl.a. Aalborgs første Smart City Living Lab i Gigantium. Hør Mogens Durup Nielsen fortælle om Xtels forretningsmæssige udbytte ved mangeårigt medlemskab af BrainsBusiness og nu DigitalLead.

Bo Sejer Frandsen, Director, DigitalLead

DigitalLead vil i det nye landsdækkende setup tilbyde en endnu større palette af værdiskabende innovations- og samarbejdsaktiviteter for medlemmerne - samtidig med, at den lokale forankring og indsats bibeholdes. Bo Sejer Frandsen vil præsentere klyngens primære aktiviteter, og hvordan vi vil arbejde for at skabe værdi og udvikling i de danske digitale virksomheder.

Spørgsmål

11:30

Tak for i dag

10. december 2020
Kl. 10:30 - 11:30

Priser

Alle priser er DKK og ekskl. moms
Bo Sejer Frandsen
+45 28 35 14 00
bsf|digitallead.dk
Online

Tilmeldingsfrist

9. december 2020 kl. 12:00

Arrangører

  • DigitalLead