Styrk virksomheden med DigitalLead

Hør, hvad Nokia og Better Banners har fået ud af deres medlemskab, og få indsigt i de værdiskabende aktiviteter, DigitalLead tilbyder i de kommende år.

Program

09:00

Jane Rygaard, Head of Dedicated Wireless Networks Product Management, Nokia

Samarbejde og innovation på tværs af forskningsinstitutioner og virksomheder er nødvendigt for at kunne blive ved med at være på forkant med udviklingen. Jane vil i sit indlæg fortælle om, hvordan klynger med private/ offentlige partnerskaber, som DigitalLead, giver Nokia en værdifuld platform for udvikling af innovative koncepter og udveksling af industrierfaringer.

Klaus Mogensen, Founder & CEO, Better Banners

Klaus vil fortælle, hvad Better Banners har fået ud af deres medlemskab i it-forum og nu DigitalLead. Han har bl.a. i adskillige år været med i en lokal styregruppe, har deltaget som oplægsholder ved events og deltaget i såvel netværksarrangementer som studieture til Silicon Valley og Cebit. Turen til Silicon Valley har inspireret ham til et nyt iværksættereventyr, der starter efter nytår.

Birgit Pia Nøhr, Director, DigitalLead

DigitalLead vil i det nye landsdækkende setup tilbyde en endnu større palette af værdiskabende innovations- og samarbejdsaktiviteter for medlemmerne - samtidig med, at den lokale forankring og indsats bibeholdes. Birgit Pia Nøhr vil præsentere klyngens primære aktiviteter, og hvordan vi vil arbejde for at skabe værdi og udvikling i de danske digitale virksomheder.

Spørgsmål

10:00

Tak for i dag

9. december 2020
Kl. 09:00 - 10:00

Priser

Alle priser er DKK og ekskl. moms
Birgit Pia Nøhr
+45 29 72 07 01
bpn|digitallead.dk
Online

Tilmeldingsfrist

8. december 2020 kl. 12:00

Arrangører

  • DigitalLead