IoT Award 2021

OBS: Indstillingsfristen til IoT Award 2021 er 2. juli

Det er med stor fornøjelse, at Nordic IoT Centre ved FORCE Technology og Alexandra Instituttet, den nationale digitale klynge DigitalLead, EOT - Electronics of Tomorrow, DI Digital og Ingeniøren præsenterer en ny pris i Danmark - Årets bedste IoT-løsning.

Formål og baggrund

Med denne pris ønsker vi at sætte fokus på et centralt område i den digitale udvikling af vores samfund og virksomheder: evnen til at skabe eller omforme fysiske objekter til digitale enheder. IoT-løsninger er en af grundstenene i den digitale transformation og dermed grundlaget for gennem digitalisering at øge velfærden, bæredygtigheden og livskvaliteten i samfund og virksomheder til glæde for os alle.

2021 bliver det første år, hvor vi kårer årets bedste IoT-løsning men ikke det sidste. Hensigten er at skabe en årlig tilbagevendende begivenhed, der kan inspirere og motivere hele det danske IoT-økosystem, det være sig løsningsejerne, slutbrugerne eller IoT-leverandørerne.

Tidsplan

Vinderen af årets bedste IoT-løsning afsløres d. 1. september 2021 ved en kåringsceremoni, der afholdes på elektronikmessen – Electronics of Tomorrow – i Herning Messecenter. Forud er gået en grundig indstillings- og bedømmelsesproces, der skydes i gang 1. juni 2021.

De 3 kandidater udvælges af en dommerkomité baseret på de indkomne skriftlige indstillinger. Det er også dommerkomitéen der i august måned gennemfører en evaluering af de 3 udvalgte kandidater og udpeger den endelige vinder. 

Blandt dommerkomitéens medlemmer er CEO for DigitalLead, Carolina Benjaminsen. 

Del på LinkedIn
1. september 2021
Kl. 11:00 - 12:00

Priser

Medlemmer
Gratis
Ikke-medlemmer
Gratis
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet. Kontakt DigitalLead for tilmelding.

Sprog

Dansk

Arrangører

  • DI
  • DigitalLead
  • Mch A/S
  • Nordic IoT Centre
DI
DI Digital
DigitalLead
EOT
Ingeniøren
Nordic IoT Centre

Relaterede events