IoT i den grønne omstilling - DigitalDays event

Hvordan kan man opnå klimaforbedringer og energioptimering ved at forbinde mennesker, data og indsigt i en fælles og åben IoT-bevidsthed, og dermed skabe grøn omstilling og belønne bæredygtighed?

Senti præsenterer sin vision og praktiske cases for projekter og produkter, der udvikles for at opnå visionen.

Hvem bør deltage?

Bygningsejere, bygningsadministratorer, boligforeninger, bygherrer, entreprenører, vandværker, produktudviklere, IoT-virksomheder og andre IT-virksomheder, der ønsker en nemt tilgængelig løsning for at automatisere processer og dataopsamling i sine produkter.

Webinaret afholdes virtuelt via Zoom, og deltagerne vil modtage et link inden eventen.

Webinaret vil blive optaget med henblik på internt brug. Materialet vil ikke blive tilgængeligt for personer uden for de arrangerende organisationer. Ved tilmelding giver du samtykke til denne optagelse. Læs mere om vores brug af Zoom her.

Del på LinkedIn
16. juni 2020
Kl. 14:00 - 15:00

Priser

Medlemmer
Gratis
Ikke-medlemmer
Gratis
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet. Kontakt DigitalLead for tilmelding.

Tilmeldingsfrist

15. juni 2020 kl. 00:00

Sprog

Dansk

Arrangører

  Oplægsholder:

  Christian Broberg startede WebHouse i 1995 og har dermed 25 års erfaring i at bygge web- og mobilt baserede platforme og systemer. Fokus har altid været at skabe digitale systemer, der understøtter kunderejsen og er nemme at bruge. Den erfaring og viden anvendte WebHouse i 2016 til at skabe et helt nyt IoT-produkt, der skulle skabe indsigt og forståelse for data i en omskiftelig verden, der gradvist ville modnes til produktdigitalisering, automatisering og grøn omstilling.

  LinkedIn logo Christian Broberg

  Christian Broberg

  CEO, Senti
  Web House ApS / Senti