IoT Rapid Prototyping - DigitalDays event

Succes med IoT kræver en business case, der holder vand. Men alt for mange bruger budgettet på proof-of-concept delprojekter for så at finde ud af, at business casen ikke holdt. IoT Rapid Prototyping gør det muligt at afprøve mange ideer - hurtigt!

IoT Rapid Prototyping er en metode, hvormed man hurtigt kan modellere og ændre en komplet IoT-løsning, inden man fuldfører projektet. Der er ikke tale om proof-of-concept i sædvanlig forstand, men en tilgang, der sikrer den bedste løsning ved at tillade kreativitet.

Hvad kendetegner IoT Rapid Prototyping og hvordan kommer man i gang?

I første del af dette webinar vil Anders Mynster fra FORCE Technology beskrive, hvordan man anvender rapid prototyping i relation til den traditionelle waterfall-udviklingsmodel og kravspecifikation. Herefter vil han vise, hvordan FORCE arbejder med IoT-økosystemmodellen for at inddrage de relevante stakeholders så tidligt som muligt i udviklingsforløbet, så rapid prototypng ikke blot bliver en øvelse for ingeniørerne, der skal skabe en ny løsning, men også bliver et redskab i design thinking, så brugerne inddrages så tidligt som muligt.

I anden del af dette webinar afslører Seluxit, hvordan de bringer deres kunder fra koncept til rentabel løsning i lynfart ved at have en fleksibel start på projekter og ved at basere projekter på standarder og færdige produkter.

Hvem bør deltage?

Præsentationen er for dig, der ved, at IoT kan give din organisation værdi, men måske ikke ved præcis hvordan. Du træder derfor varsomt. Du leder efter en tilgang, der sikrer en kreativ men realistisk vej frem, så du kan mindske risikoen og samtidigt komme hurtigt i mål.

Webinaret afholdes virtuelt via Zoom, og deltagerne vil modtage et link inden eventen.

Webinaret vil blive optaget med henblik på internt brug. Materialet vil ikke blive tilgængeligt for personer uden for de arrangerende organisationer. Ved tilmelding giver du samtykke til denne optagelse. Læs mere om vores brug af Zoom her.

Del på LinkedIn
18. juni 2020
Kl. 09:00 - 10:15

Priser

Medlemmer
Gratis
Ikke-medlemmer
Gratis
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet. Kontakt DigitalLead for tilmelding.

Tilmeldingsfrist

16. juni 2020 kl. 00:00

Sprog

Dansk

Arrangører

  Oplægsholdere:

  En humanist blandt ingeniører: Brian Boyles har været ansat i Seluxit i over 5 år og har været vidne til udviklingen i IoT-markedet. Hans karriere har spændt bredt fra grafisk design til webudvikling, med stillinger i USA, UK og Danmark.

  Anders Mynster er senior specialist i IoT og har været i FORCE i 12 år. Han er uddannet som civilingeniør i elektronik- og elektroteknik, med speciale i trådløs kommunikation.

  Han er medlem af standardiserings politiskforum hos dansk standard, IoT-ekspert i ISO og IEC, medlem af Dansk Industris EU-tekniske ekspertudvalg og vice-formand i IEEE Danmark.

  LinkedIn logo Anders Mynster

  Anders Mynster

  Senior specialist, IoT, Data & Services Innovation, FORCE Technology
  Force Technology
  LinkedIn logo Brian Boyles

  Brian Boyles

  Marketing & Pre-Sales Consultant, Seluxit