Kreativ maskinlæring i browseren - DigitalDays event

Machine Learning giver computere evnen til at lære uden at blive eksplicit programmeret. 

Denne hands-on workshop går ud på at træne algoritmer til at genkende hunde, katte, ansigtsudtryk, kropspositioner og alt muligt andet.

Vi skaber vores egne træningsdata på få minutter, og laver sjove, kunstneriske eller måske ligefrem nyttige interaktive programmer, der reagerer mere eller mindre intelligent på nye inputs.

Praktisk info

For at få mest muligt ud af workshoppen bedes du deltage fra en nyere computer (ikke smartphone eller tablet) med Google Chrome-browseren installeret og et fungerende webkamera tilsluttet. Vi skal lave mindre øvelser, hvor vi benytter computerens kamera i browseren. 

Du kan teste, om dit webkamera virker i browseren, på https://www.vidyard.com/cam-test/. Hvis kameraet ikke virker, kan du følge "Desktop Troubleshooting Guide” ved at scrolle ned på siden og forsøge at løse problemet, eller evt. prøve med en anden computer.

Del på LinkedIn
15. juni 2021
Kl. 10:15 - 12:15

Priser

Medlemmer
Gratis
Ikke-medlemmer
Gratis
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet. Kontakt DigitalLead for tilmelding.

Tilmeldingsfrist

14. juni 2021 kl. 00:00

Sprog

Dansk

Afmeldingsfrist

14. juni 2021 kl. 00:00

Arrangører

  • DigitalLead
DigitalLead

Andreas Refsgaard (f. 1985) er kunstner, cand.it, og kreativ programmør. Han arbejder freelance med machine learning og computeralgoritmer for alt fra Vejle Bibliotek til Google Creative Lab, og han har udstillet kunstværker på steder som Roskilde Festival, New York Design Week, Ars Electronica og KIKK Festival. Sideløbende underviser Andreas i algoritmisk tænkning og kunstnerisk brug af kunstig intelligens på designskoler og universiteter verden over, og han bidrager jævnligt til open source projekter som Machine Learning for Artists og ml5.

Andreas Refsgaard

Andreas Refsgaard

Kunstner, cand.it. og kreativ programmør
Andreas Refsgaard

Relaterede arrangementer