Netværksgruppe for adm. direktører i vækstvirksomheder, København - Møde #1

Er du administrerende direktør for en virksomhed med vækstambitioner, som funderer sin strategi på viden om og anvendelse af digitale teknologier? Så kom med i vores netværksgruppe, som udgør et fortroligt forum for inspiration, samarbejde og sparring med ligesindede.

Vi åbner nu for tilmelding til sæson 2021 i vores netværksgruppe for adm. direktører i vækstvirksomheder i København. Vi skyder sæsonen i gang med første møde den 26. maj 2021.

Formålet med netværket er at give dig den nyeste viden og inspiration om anvendelsen af nye digitale teknologier, herunder din rolle som leder af en teknologidrevet organisation. Samtidig får du opbygget et netværk med ligestillede fra andre virksomheder og organisationer, som potentielt kan blive kommende samarbejds- og forretningspartnere. 

I gruppen vil vi diskutere og arbejde med en række relevante emner, (som du også vil kunne få indflydelse på), eksempelvis:

  • Hvordan driver andre en succesfuld teknologidrevet vækstvirksomhed? - Hvilke udfordringer og muligheder har de oplevet?
  • Hvor detaljeret skal jeg som direktør følge teknologiudviklingen - og hvad kan/skal jeg overlade til andre i min organisation?
  • Hvilke tilbud er relevante for teknologibaserede virksomheder i kølvandet på COVID-19-situationen, og hvordan implementeres de bedst (hjælpepakker, nye arbejdsformer, nye innovationstilbud mv.)?
  • Hvad siger den nyeste forskning om det at drive en teknologiorienteret vækstvirksomhed - nu og i fremtiden?
  • Hvilke fundingmuligheder giver klynge- og innovationssystemet ift. innovations- og udviklingsprojekter?

Til de fire halvdagsmøder vil du bl.a. kunne høre oplæg og stille spørgsmål til nogle af landets fremmeste forskere og virksomheder, og du vil få mulighed for fortrolig sparring og erfaringsudveksling med ligestillede i andre virksomheder/organisationer.

Format

  • Der afholdes 4 møder om året (fysisk eller online efter aftale)
  • Der vil være max. 15-20 deltagere i netværket.
  • Møderne afholdes på skift hos medlemmer af netværket.

Tilmelding

Tilmelding gælder hele sæsonen á 4 møder. (Der vil blive separat tilmelding til hvert enkelt møde).

Deltagergebyr
Medlemmer af DigitalLead: gratis (Der kan deltage 1 medarbejder gratis pr. medlemsvirksomhed pr. netværk. Yderligere medarbejdere kan deltage til halv pris). Øvrige: DKK 5.000 ex. moms.

Mødegange

1. møde: 13. april 2021. Næste møde aftales på dagen.

Målgruppe

Gruppen henvender sig til administrerende direktører i vækstvirksomheder i København.

Del på LinkedIn
26. maj 2021
Kl. 09:00 - 12:00

Priser

Medlemmer
Gratis
Ikke-medlemmer
kr. 5.000,-
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet. Kontakt DigitalLead for tilmelding.

Tilmeldingsfrist

25. maj 2021 kl. 00:00

Sprog

Dansk

Afmeldingsfrist

25. maj 2021 kl. 00:00

Arrangører

    Relaterede events