Digital Torsdag

Digital Torsdag er en gratis netværksgruppe for DigitalLeads medlemmer. Det er et interesse- og it-relateret netværk, som primært henvender sig til dig, der er f.eks. Team Lead, projektleder, CTO, CEO eller lignende.

Netværket giver dig mulighed for at udbygge dine erhvervsrelationer. Vi mødes den tredje torsdag i måneden hos medlemsvirksomhederne eller et andet sted i Trekantsområdet.

Formål

Formålet med Digital Torsdag er at skabe et forum, hvor vi taler digitalisering i øjenhøjde ud fra et forretningsperspektiv. Vi har fokus på, hvordan du skaber et solidt kommercielt udbytte af dine digitale løsninger og produkter - og vi skaber samtidig et tæt, personligt netværk, der gør det let for dig at finde nye leverandører og samarbejdspartnere.

Medlemskab

For at blive medlem af gruppen skal du være ansat i en virksomhed, der er medlem af DigitalLead. Du skal have lyst til at bidrage aktivt, diskutere, sparre og være en del af et større erhvervsnetværk med fokus på it.

Digital Torsdag er IKKE et salgsnetværk, men baseret på relationer. Derfor ser vi gerne at der kun deltager én person fra hver virksomhed/afdeling.

Når vi har nået kritisk masse, vil vi have kvartalsmæssig optagelse af medlemmer, således at deltagerne i gruppen lærer hinanden bedre at kende og der ikke er nye hver gang.

Vi optager nye medlemmer, der ønsker at bidrage aktivt, diskutere, sparre og være en del af et større erhvervsnetværk med fokus på it.

Hvis du er interesseret, så meld dig ind i vores LinkedIn-gruppe, hvor du løbende vil få opdateringer.

Mød op og find ud af, om Digital Torsdag er noget for dig. Du forpligter dig ikke til at fortsætte i gruppen.

Målgruppe

Medarbejdere/ledere i virksomheder, der er medlem af DigitalLead/BrainsBusiness/it-forum - Team Lead, projektleder, CTO, CEO eller lignende.

Bemærk, at gruppen kun er for ansatte i virksomheder, der er medlem af DigitalLead

Det får du ud af at deltage

  • Større professionelt netværk
  • Sparring med personer fra samme branche/stilling
  • Ny viden
  • Nye samarbejdspartnere
  • Større synlighed

For mere information

LinkedIn logo
Louise Overgaard

Louise Overgaard

Senior Business Development Manager
+45 51 57 67 96
lo|digitallead.dk