AFHOLDT: Netværksgruppe for adm. direktører i vækstvirksomheder

Er du administrerende direktør for en virksomhed med vækstambitioner, som funderer sin strategi på viden om og anvendelse af digitale teknologier? Så kom med i vores netværksgruppe, som udgør et fortroligt forum for inspiration, samarbejde og sparring med ligesindede.

Formålet med netværket er at give dig den nyeste viden og inspiration om anvendelsen af nye digitale teknologier, herunder din rolle som leder af en teknologidrevet organisation. Samtidig får du opbygget et netværk med ligestillede fra andre virksomheder og organisationer, som potentielt kan blive kommende samarbejds- og forretningspartnere.

I gruppen vil vi diskutere og arbejde med en række relevante emner, (som du også vil kunne få indflydelse på), eksempelvis:

 • Hvordan driver andre en succesfuld teknologidrevet vækstvirksomhed? - Hvilke udfordringer og muligheder har de oplevet?
 • Hvor detaljeret skal jeg som direktør følge teknologiudviklingen - og hvad kan/skal jeg overlade til andre i min organisation?
 • Hvilke tilbud er relevante for teknologibaserede virksomheder i kølvandet på COVID-19-situationen, og hvordan implementeres de bedst (hjælpepakker, nye arbejdsformer, nye innovationstilbud mv.)?
 • Hvad siger den nyeste forskning om det at drive en teknologiorienteret vækstvirksomhed - nu og i fremtiden?
 • Hvilke fundingmuligheder giver klynge- og innovationssystemet ift. innovations- og udviklingsprojekter?

Til de fire halvdagsmøder vil du bl.a. kunne høre oplæg og stille spørgsmål til nogle af landets fremmeste forskere og virksomheder, og du vil få mulighed for fortrolig sparring og erfaringsudveksling med ligestillede i andre virksomheder/organisationer.

Formål

Denne netværksgruppe henvender sig til administrerende direktører i mindre virksomheder, der har oplevet høj vækst over en kort årrække. Gruppen er opbygget som erfaringsnetværk, hvor fokus ligger på sparring omkring de udfordringer, som opleves ved eksplosiv vækst.

Mødegange og tilmelding

Gruppen kører pt. kun i Vestdanmark - udfyld interessetilkendegivelsen nedenfor, hvis du vil have besked, når vi starter noget tilsvarende op i København.

Udfyld interessetilkendegivelse

Lokalgruppe Vest

Kick-off-møde: 11. marts 2021

Møde #2: 13. maj 2021

Møde #3: 26. august 2021

Møde #4: 14. oktober 2021

Format

 • Der afholdes 4 møder om året (fysisk eller online efter aftale)
 • Der vil være max. 15-20 deltagere i netværket.
 • Møderne afholdes på skift hos medlemmer af netværket.

Tilmelding

Tilmelding gælder hele sæsonen á 4 møder. (Der vil blive separat tilmelding til hvert enkelt møde).

Deltagergebyr
Medlemmer af DigitalLead: gratis (Der kan deltage 1 medarbejder gratis pr. medlemsvirksomhed pr. netværk. Yderligere medarbejdere kan deltage til halv pris). Øvrige: DKK 5.000 ex. moms.

Spørgsmål?

Kontakt Jens Nedergaard, jn@digitallead.dk, for spørgsmål vedr. Lokalgruppe København

Kontakt Sofie Toft, st@digitallead.dk, for spørgsmål vedr. Lokalgruppe Vest.

Målgruppe

Administrerede direktører i mindre virksomheder, der har oplevet høj vækst over en kort årrække. 


Betingelser ved tilmelding

DigitalLead er støttet af Erhvervsstyrelsen og Dansk Erhvervsfremmebestyrelse, og derfor kan vi tilbyde vores medlemmer attraktive priser på vores aktiviteter. Vi gør opmærksom på, at der er visse betingelser forbundet med deltagelse i vores aktiviteter i form af dokumentation, som vi skal kunne fremvise for Styrelsen (timesedler).

Det får du ud af at deltage

 • Sparring og erfaringsudveksling
 • Større professionelt netværk
 • Ny viden om trends og tendenser
 • Nye effektive værktøjer
 • Input til løsning af aktuelle udfordringer