Nytårskur 2021

Kom med til DigitalLeads online nytårskur, hvor vi samler vores medlemmer, skåler på et godt nytår og sammen ser frem mod et 2021, der forhåbentlig vil byde på endnu mere fremgang, vækst og innovation i de danske it-virksomheder.

Ved nytårskuren giver vi dig en kort status på DigitaLead og de forskningsrettede innovationsaktivieter, et medlemskab af klyngen giver adgang til.  

Derudover kan du opleve Jarle Fink Kondrup fra Innovation Lab, der sætter fokus på it-tendenser 2021: The Future is Now.

Herefter skåler vi i bobler og finder it-miljøets største musikkender i selskab med Kenneth K - kendt fra Musikquizzen i radioen.

Program

14.00

Velkomst fra DigitalLeads ledelse - introduktion til forskningsrettede innovationsaktiviteter

IT-tendenser 2021 v/ Jarle Fink Kondrup, Innovation Lab

Vi skyder 2021 i gang med denne medlemsbriefing med fokus på fremtidens trends, tendenser og teknologier anno 2021.

Gennem oplægget “The Future is Now!” bliver du guidet gennem en fortælling om en hastig udvikling, effekten på vores allesammens hverdag og arbejdsliv samt de nye forventninger, der opstår – og den værdi, der muliggøres for både mennesker og organisationer.

Briefingen giver dig indblik i såvel internationale megatrends som lokale trends – fra de lukrative til de kuriøse.

Vi skåler i bobler

Musikquiz m. Kenneth K 

I Musikquizzen stiller Kenneth K. spørgsmål i en række forskellige discipliner, blandt andet årstal, stilarter og forskellige både danske og internationale kunstnere. Hvem løber med titlen som it-miljøets største musikkender?

16.00

Tak for i dag

Målgruppe

Kun åben for medlemmer af DigitalLead. 

Del på LinkedIn
14. januar 2021
Kl. 14:00 - 16:00

Priser

Medlemmer
Gratis
Ikke-medlemmer
Gratis
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Anne-Mette Overdahl Kuijpers
+45 93 90 44 21
aok|digitallead.dk
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet. Kontakt DigitalLead for tilmelding.

Tilmeldingsfrist

7. januar 2021 kl. 00:00

Sprog

Dansk

Afmeldingsfrist

13. januar 2021 kl. 00:00

Arrangører

  • DigitalLead
DigitalLead

Om Jarle Fink Kondrup

Jarle guider alt fra styrelser, regioner og kommuner over virksomheder til ambitiøse start-ups ift. at agere i foranderlige tider og hjælper med at realisere deres forretningspotentiale gennem brug af strategisk innovation.

Tilgangen er forankret i dyb forbrugerindsigt, en stor forståelse for oplevelsesparametre og teknologi samt et stærkt kommercielt mindset.

Om Kenneth K

Når Kenneth K sætter sig bag mikrofonen i radiostudiet har han langt over en halv million lytteren. Siden 2006 har Kenneth K været fast vært, når der bliver quizzet i musik i radioen. Lytterne bliver udfordret med hans skarpe musikspørgsmål, og der er altid præmier til de dygtigste deltagere.

LinkedIn logo Jarle Fink Kondrup

Jarle Fink Kondrup

CXO/Partner - Experience by Innovation Lab
Kenneth K

Kenneth K

Quizmaster

Relaterede events