Organisationspsykologi for tech people #2 - Yder du dit bedste?

Et tilbud til dig, der arbejder med digital transformation og ikke er ansat i HR. En mulighed for at dygtiggøre dig, så du bliver bedre til at forstå dine omgivelser, dig selv og din rolle i samspillet med omgivelserne, så du lettere får succes med sin faglighed.

Som medlem af DigitalLead kan du tilmelde dig dette webinar gratis ved at intdaste rabatkoden "itforum" under kampagnekode under tilmelding på Dansk IT's hjemmeside

Om webinaret


Introduktion til konceptet 360° tema:

360° tema er en mulighed til dig, der gerne vil dykke ned og komme hele vejen rundt om et område, der har mange forskellige vinkler. Vi deler temaet op i fire emner. Hvert emne behandles på en session af 1,5 timer.

Det er selvfølgelig optimalt, hvis du kan deltage på alle fire sessioner, men du er også velkommen til at håndplukke den eller de sessioner, som du har mest interesse i.


Appetizer #2: Yder du dit bedste? Og har I den fornødne diversitet i afdelingen?

Spørg dig selv, yder du dit bedste? Og har I den fornødne diversitet i afdelingen?

Det er mennesker, der laver resultaterne. Uanset hvilken hvilken projektmodel, platform eller arkitektur I måtte have valgt. Og mit gæt er, at hverken du eller dine kolleger yder optimalt, hvis I arbejder i teams, der er større end 3-5 personer. Det skyldes et begreb, der hedder Social Loafing.

Du og dine kolleger er statistisk helt normale, hvis I yder mindre i større grupper end i micro teams, eller når I bare er jer selv. Derfor er det selvfølgelig af betydning for organisationens kapacitet, hvordan vi vælger at organiserer os - og i særdeleshed hvor store grupper vi arbejder i. Og så er det selvfølgelig også vigtigt hvilke mennesker, der er med i bussen. Her har vi desværre en forkærlighed for at vælge kolleger, der minder mest muligt om os selv.

Her i anden session kigger vi på fraværet af diversitet i dansk virksomhedskultur, og på hvordan vi døjer med begrebet "mes connaissance" eller "systematisk fejlindsigt i egen praksis". Vi har en del antagelser om os selv, der ikke nødvendigvis er kalibreret med omgivelsernes opfattelse af os. Et hurtigt reality check.

Del på LinkedIn
23. april 2020
Kl. 10:30 - 12:00

Priser

Medlemmer
Gratis
Ikke-medlemmer
kr. 200,-
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Anne-Mette Overdahl Kuijpers
+45 93 90 44 21
aok|digitallead.dk
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet. Kontakt DigitalLead for tilmelding.

Tilmeldingsfrist

22. april 2020 kl. 00:00

Sprog

Dansk

Arrangører

  Oplægsholder

  Ursula Krogsbøll har en Master i IT-ledelse og strategi fra IT-universitetet i København. Til daglig leder hun afdelingen for Digital strategi og innovation hos Miracle A/S og har masser af praktisk erfaring med innovationsprojekter, organisationer og implementering.

  LinkedIn logo Ursula Krogsbøll

  Ursula Krogsbøll

  Leder af afdelingen for Digital strategi og innovation hos Miracle A/S
  MIRACLE A/S