Organisationspsykologi for tech people #4: Beslutningspsykologi

Et tilbud til dig, der arbejder med digital transformation og ikke er ansat i HR. En mulighed for at dygtiggøre dig, så du bliver bedre til at forstå dine omgivelser, dig selv og din rolle i samspillet med omgivelserne, så du lettere får succes med sin faglighed.

Som medlem af DigitalLead kan du tilmelde dig dette webinar gratis ved at intdaste rabatkoden "itforum" under kampagnekode under tilmelding på Dansk IT's hjemmeside

Om webinaret


Introduktion til konceptet 360° tema:

360° tema er en mulighed til dig, der gerne vil dykke ned og komme hele vejen rundt om et område, der har mange forskellige vinkler. Vi deler temaet op i fire emner. Hvert emne behandles på en session af 1,5 timer.

Det er selvfølgelig optimalt, hvis du kan deltage på alle fire sessioner, men du er også velkommen til at håndplukke den eller de sessioner, som du har mest interesse i.


Appetizer #4: Beslutningspsykologi - undgå at tabe slaget i mødelokalet:

Det sker for os alle sammen på et eller andet tidspunkt: Vi bliver kørt over i mødelokalet. Udfaldet af beslutningsprocessen strider mod al logik - hvad skete der lige der?

Det er ikke altid det bedste argument, der vinder. I den bedste af alle logiske verdener er det selvfølgelig det logiske rationale, der leder hen til den bedste beslutning. Men i virkelighedens verden er det alt muligt andet, der afgør, hvad vi ender med at beslutte. Stærke IT-faglige profiler taber eksempelvis ofte til profiler, der er mere politisk orienterede. Simpelthen fordi vi IT-mennesker ikke altid forstår spillepladen.

Det kan vi heldigvis lave om på! Her i den fjerde og sidste session om organisationspsykologi for tech-people kigger vi på de roller, der indtager mødelokalet, og hvordan du kan flytte vindretningen fra modvind til medvind. Det handler om at forstå fire emotionelle positioner. Og så laver vi et par afstikkere til begreber som future-pacing, loss-aversion og social proof.

Del på LinkedIn
13. maj 2020
Kl. 10:30 - 12:00

Priser

Medlemmer
Gratis
Ikke-medlemmer
Gratis
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Anne-Mette Overdahl Kuijpers
+45 93 90 44 21
aok|digitallead.dk
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet. Kontakt DigitalLead for tilmelding.

Tilmeldingsfrist

12. maj 2020 kl. 00:00

Sprog

Dansk

Arrangører

  Oplægsholder

  Ursula Krogsbøll har en Master i IT-ledelse og strategi fra IT-universitetet i København. Til daglig leder hun afdelingen for Digital strategi og innovation hos Miracle A/S og har masser af praktisk erfaring med innovationsprojekter, organisationer og implementering.

  LinkedIn logo Ursula Krogsbøll

  Ursula Krogsbøll

  Leder af afdelingen for Digital strategi og innovation hos Miracle A/S
  MIRACLE A/S