Sådan fremtidssikrer NorthTech virksomheden gennem digital innovation - DigitalDays Event

Om oplægget:

Forretningsmæssig resiliens er det, vores kunder og vi selv som virksomhed higer efter: Kraften til at stå imod en skærpet konkurrence og evnen til at tilpasse sig, til at kunne forandre og forny sig selv - fx ved at innovere nye produkter og services og få disse hurtigt på markedet.

For os som virksomhed – og for vores kunder – er IT et stadig mere væsentligt element i måden at bedrive forretning på. Derfor afhænger en stadig større del af den forretningsmæssige resiliens af vores digitale resiliens.

Vores tilgang til at sikre digital resiliens går via en opfattelse af virksomhedens samlede IT set-up som et levende økosystem, der består af en mængde byggeklodser, der hver især har en særlig funktion, og en arkitektur, der sikrer sammenhængen i systemet. Byggeklodserne skal gøres så stærke som muligt og arkitekturen skal sikre, at byggeklodserne kan udskiftes og sættes sammen, så det skaber det stærkeste og mest modstandsdygtige system.

Hør om vores tilgang til at gennemføre egne innovationsprojekter på en særligt udviklet tech-stack som vores vej til at sikre forretningsmæssig resiliens.

Del på LinkedIn
8. december 2021
Kl. 12:30 - 13:30

Priser

Medlemmer
Gratis
Ikke-medlemmer
Gratis
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Online
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet. Kontakt DigitalLead for tilmelding.

Tilmeldingsfrist

7. december 2021 kl. 12:00

Afmeldingsfrist

7. december 2021 kl. 12:00

Arrangører

  • DigitalLead
Northtech ApS

Oplægsholdere

LinkedIn logo Bo Ellehave

Bo Ellehave

Forretningsudviklingsleder
NorthTech ApS
LinkedIn logo Jon Gregor Hemmingsen

Jon Gregor Hemmingsen

CEO
NorthTech ApS