Studietur til Smart City Expo Barcelona

Kom med DigitalLead og WE BUILD DENMARK til Europas største viden- og netværksevent på Smart City-området fra den 16. – 18. november i Barcelona.

Deltag sammen med DigitalLead og WE BUILD DENMARK på denne unikke messe med fokus på Smart City og bliv klogere på udviklingen og trends indenfor feltet. Du møder teknologileverandører i særklasse, får ny viden med hjem fra mange af de oplæg, der bliver holdt, og får samtidig udvidet dit eget netværk.

De nordiske lande har en fællesstand på messen, hvor du kan møde de spændende udstillervirksomheder. Du kan også altid komme forbi her og puste ud, inden du skal videre til et foredrag eller møde potentielle kunder/ samarbejdspartnere. Den nordiske fællesstand er blevet til i et samarbejde med Dansk Industri og State of Green.

De to nationale klynger DigitalLead og WE BUILD DENMARK vil også være at finde på fællesstanden, og vi har sammen lavet et ”program i programmet”, som vi håber, I har lyst til at deltage i.

Bemærk, at dette er en individuel netværkspakke til virksomheder, der ønsker at deltage i delegationen, men ikke har behov for en stand. Pakken indeholder en entrébillet til Expo, invitationer til udvalgte dele af det nordiske delegationsprogram, adgang til nogle fællesarealer på pavillonen, såsom mødeborde, kaffe osv.

Det foreløbige "program i programmet":


  • Entrebillet til messen fra den 16.-18. november (normalpris €100. Inkluderer ikke adgang til konferencedelen, som skal tilkøbes separat). 
  • Velkomstmiddag tirsdag den 16. november - Mød udstillerne. 
  • Netværksevent for klyngernes medlemsvirksomheder onsdag den 17. november - Lær hinanden at kende til en middag i hyggelige rammer. 
  • Pitches fra de danske udstillere på fællesstanden.

Du står selv for at booke din rejse og ophold. Vi kan dog anbefale følgende hoteller, Roger De Lluria, Le Meridien Barcelona og Hotel America Barcelona, men du skal være hurtig, da der er rift om dem.

Før afrejse vil du få tilsendt et detaljeret program med tidspunkter for de enkelte aktiviteter samt vores anbefalinger til, hvilke elementer i det store program, der kan være særligt interessante at deltage i.

Se det foreløbige program for expoen

Del på LinkedIn
16. - 18. november 2021
Kl. 08:00 - 18:00

Priser

Medlem af DigitalLead
Gratis
Medlem af WE BUILD DENMARK
Gratis
Øvrige
kr. -995,-
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Barcelona
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet. Kontakt DigitalLead for tilmelding.

Tilmeldingsfrist

25. oktober 2021 kl. 12:00

Arrangører

  • DigitalLead
  • WE BUILD DENMARK
We Build Denmark

Relaterede arrangementer