Webinar: 10 ting du troede, du vidste om virtuelt samarbejde

- Tips og tanker fra forskningen


Distanceledelse og virtuelt samarbejde er nyt for mange i disse tider, men ganske velafprøvet hos de virksomheder, som arbejder på mange lokationer, herunder internationalt. Der findes derfor allerede masser af gode erfaringer og forskning på området.

På dette interaktive webinar vil Rikke Kristine Nielsen gennemgå nogle væsentlige pointer om virtuelt samarbejde samt be- og afkræftet en række myter på området.

Vi bruger Zoom til dette interaktive webinar. Sørg for, at Zoom-applikationen er installeret og kører på din computer 5 minutter før start.

Del på LinkedIn
22. april 2020
Kl. 09:00 - 10:30

Priser

Medlemmer
Gratis
Ikke-medlemmer
kr. 300,-
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet. Kontakt DigitalLead for tilmelding.

Tilmeldingsfrist

21. april 2020 kl. 00:00

Sprog

Dansk

Arrangører

  Oplægsholder

  Rikke Kristine Nielsen, PhD, er lektor ved Institut for Kommunikation & Psykologi på Aalborg Universitet, København. Rikke forsker i tværgående ledelses- og udviklingsprocesser med særligt fokus på samarbejde på distancen og på tværs af organisatoriske, fysiske, kulturelle og faglige grænser, herunder virtuelt.

  Rikke er aktuel med bogen "Både& - værktøjer til effektiv paradoksledelse" (Djøf Forlag) og underviser i organisationskommunikation, blandt andet på Aalborg Universitets masterprogram.

  LinkedIn logo Rikke Kristine Nielsen

  Rikke Kristine Nielsen

  Lektor ved Institut for Kommunikation & Psykologi, Aalborg Universitet
  AAU - Aalborg Universitet