Webinar: Få del i SMV:Digitals tilskudspulje med 120 mio. kr.

Ultimo september åbner det populære program SMV:Digital en ny tilskudspulje med 120 mio. kr. Er du nysgerrig på, hvordan din virksomhed kan få del i midlerne og sætte skub i din virksomheds digitalisering? 

Så sæt kryds i kalenderen og deltag i webinaret den 6. september kl. 13.00, hvor Erhvervshus Midtjylland og DigitalLead sætter fokus på puljens tilskudsmuligheder. Derudover kan du høre om, hvordan den succesfulde bureauvirksomhed Adjust Digital A/S har udviklet en ny digital forretningsmodel med tilskud fra SMV:Digital.

SMV:Digital hjælper små og mellemstore virksomheder i gang med at udnytte de forretningsmæssige muligheder inden for digitalisering. Puljen er landsdækkende og indeholder tilskudsvouchers til køb af privat rådgivning omkring digital omstilling – lige fra automatisering og e-handel til grøn digital omstilling og e-eksport.

Bliv klogere på SMV:Digitals muligheder, som udover tilskudsvouchers til indkøb af privat rådgivning også indeholder en række kompetenceudviklingsmuligheder samt tilskudsvouchers på op til 250.000 kr. til investering i udstyr, maskiner, software mv.

Program

Velkommen v. Erhvervshus Midtjylland og DigitalLead

Præsentation af mulighederne i SMV:Digital samt tips og gode råd til din ansøgning v. Holger Prip, Projektleder for SMV:Digital, Erhvervshus Midtjylland.

Sådan forandrede digitalisering Adjust Digital A/S v. Klaus Mogensen, direktør, Adjust Digital A/S

Hør om Adjust Digitals proces og forløb gennem SMV:Digital, og hvordan bureauet har brugt tilskuddet til at udvikle en ny digital forretningsmodel, der forandrede virksomheden.

Sæt skub i forretningen gennem digitalisering og innovation v. Carolina Benjaminsen, CEO, DigitalLead

DigitalLead, Danmarks nationale digitaliseringsklynge , arbejder for at understøtte den fortsatte digitalisering af danske virksomheder. Hør CEO Carolina Benjaminsen fortælle om forretningspotentialet ved den digitale omstilling, og hvordan digitalisering af virksomheden kan skabe innovation og vækst. 

Fakta om Virksomhedsprogrammet

Som led i regeringens ambitiøse virksomhedsprogram for genstart af de danske SMV’er ovenpå COVID-19 krisen er der tildelt 120 mio. kr. til en særlig digitaliseringsindsats.

Virksomhedsprogrammet indeholder udover digitaliseringssporet tre yderligere spor:

  • SMV:Grøn: indeholder vouchers til rådgivning, kompetenceudvikling og investeringer i udstyr, maskiner mv. som understøtter jeres grønne udvikling. Tilskudsvouchers op til 250.000 kr.
  • SMV:Vækstpilot: indeholder mulighed for ansættelse af en ledig vækstpilot (lige fra en faglært til en højtuddannet) Vækstpiloten ansættes i 6 mdr. på ordinære vilkår - virksomheden får dækket 50 pct. af omkostninger (dog max. 15.000 kr./mdr.)
  • Eksportbooster: indeholder tilskud til rådgivning til udvikling af eksportplan, tilskud til egne eksportmedarbejdere og tilskud til en medarbejder i udlandet eksempelvis til at opbygge salgsnetværk på målmarkedet (employer of record).
Del på LinkedIn
6. september 2021
Kl. 13:00 - 14:00

Priser

Medlemmer
Gratis
Ikke-medlemmer
Gratis
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet. Kontakt DigitalLead for tilmelding.

Tilmeldingsfrist

5. september 2021 kl. 00:00

Sprog

Dansk

Arrangører

  • DigitalLead
  • Erhvervshus Midtjylland S/I
DigitalLead
Erhvervshus Midtjylland S/I

Oplægsholdere

LinkedIn logo Carolina Benjaminsen

Carolina Benjaminsen

CEO
DigitalLead
LinkedIn logo Holger Prip

Holger Prip

Projektleder, SMV:Digital, Erhvervshus Midtjylland
Erhvervshus Midtjylland S/I
LinkedIn logo Klaus Mogensen

Klaus Mogensen

Direktør, Adjust Digital A/S
Adjust Digital A/S