Webinar - Fremtiden er her, nu kan din robot styres med et vink

RoboCluster, Aalborg Universitet og DigitalLead afholder et webinar, hvor du kan møde CEO og founder af Aalborg virksomheden BioX, professor ved Aalborg Universitet Ole Madsen, til et oplæg om fremtidens danskudviklede sensorteknologi.

Til sommer 2020 kommer BioX første produkt på markedet, et sensorarmbånd der gør det muligt berøringsfrit at styre dit udstyr ved hjælp af håndbevægelser. Udviklingen af armbåndet er et gennembrud og teknologiens anvendelsesmuligheder er utallige. Deltag i webinaret og hør mere om hvordan netop din virksomhed får kontrollen over udstyret.

Om webinaret:

Tilmelding er gratis, men påkrævet. Webinaret afholdes virtuelt via Zoom, og deltagerne vil modtage et link inden webinaret.

Vi anvender Zoom til afholdelse af de fleste af vores webinarer. Anvendelsen af Zoom overholder de gængse sikkerhedsråd, herunder anvendelse af købt licens, brug af passwords til møder, “lobbyfunktion”, så kun kendte deltagere får adgang til mødet osv. Webinarerne optages, men udelukkende til internt brug, og materialet bliver således ikke tilgængeligt for andre end webinarets arrangører.

Om RoboCluster

RoboCluster er finansieret af Uddannelse- og Forskningsministeriet sammen med Region Syddanmark.

Del på LinkedIn
25. juni 2020
Kl. 13:00 - 14:00

Priser

Medlemmer
Gratis
Ikke-medlemmer
Gratis
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet. Kontakt DigitalLead for tilmelding.

Tilmeldingsfrist

23. juni 2020 kl. 00:00

Sprog

Dansk

Arrangører