Bliv medlemsambassadør for DigitalLead

Kender du en digital virksomhed, der også bør være en del af Danmarks stærkeste digitale fællesskab?

DigitalLead har allerede mere end 500 medlemmer, som vi arbejder for hver dag – men der er altid plads til og brug for flere innovative og samarbejdsmindede digitale virksomheder, så vi får en endnu større kritisk masse. Mange skaber vækst – endnu flere skaber endnu mere vækst.

Der findes ikke bedre ambassadører end folk, der har ”prøvet det selv”,  og derfor vil vi gerne have DIN hjælp at udbrede budskabet om DigitalLead som et stærkt samlingspunkt og en værdiskabende vidensformidler for alle digitale virksomheder i Danmark.

Spred det gode budskab

Kender du en digital virksomhed, der også bør være medlem, så fortæl dem om udbyttet ved et medlemskab i Danmarks stærkeste digitale fællesskab med direkte adgang til vækstskabende innovation og viden – så kvitterer vi med tre flasker vin som tak for hjælpen.

Sådan gør du

Send en mail til Senior Relationship Manager Jens Nedergaard på jn@digitallead.dk med navnet på den virksomhed, du har anbefalet at melde sig ind – så fremsender vi vinen, når virksomheden har tegnet medlemskab hos os.

Send mail

jens_2909_3

Sådan skaber et medlemskab af DigitalLead værdi:

+500

TILFREDSE MEDLEMMER

Hør hvad Better Banners, Nokia og mange flere har fået ud af deres medlemskab i DigitalLead. Klik på biledet for at se videoer og læse udtalelser fra nogle af vores tilfredse medlemmer.

3,6%

PRODUKTIVITETSVÆKST

Virksomheder, der deltager i klyngeaktiviteter, opnår en produktivitetsstigning, der er 3,6 procentpoint højere end andre lignende virksomheder.

4x

INNOVATIONSKRAFT

Virksomheder, der deltager i klyngeaktiviteter, har 4 gange så høj sandsynlighed for at blive innovative som lignende virksomheder, der ikke deltager.